Home

VESTI

U prodaji karte za februarski Music Reactions

No Comments Najave Vesti

Od ponedeljka, 14. januara, u prodaji su karte za naredni Music Reactions događaj na kom će gostovati italijanski di-džej i producent VSK i rezidenti Level Delta organizacije Tom Talenberg i Corium.

Na žurci, zakazanoj za 15. februar, u beogradskom klubu Drugstore, osim gostiju slušaćemo i Music Reactions rezidenta RAR-a.

Prvi Music Reactions event 2019. godine konačno u Drugstore dovodi Italijana baziranog u Berlinu Francesco Visconti-ja poznatijeg kao VSK. Francesco počinje da se bavi di-džejingom 2007, po klubovima svog rodnog grada Rima, sa samo 16 godina. Talenat za di-džejing doveo ga je do toga da postane rezident u jednom od najpoznatijih svetskih klubova, rimskom Goa klubu, a poznanstvo sa umetnikom Ken Karterom usmerilo ga je ka tome da postane audio inženjer i radi u nekoliko studija za snimanje, čime se i danas bavi pored di-džejinga i produkcije.

Godine 2010. Conrad Van Orton, Vilix i on otpočinju svoju etiketu Consumer Recreation Service, čime ostvaruje znatnu podršku šire techno zajednice. VSK-ov muzički stil kreće se od veoma tvrdog i mračnog, sa industrijal uticajima, do potpuno ludog, iako je sve što pušta odraz njegovog vrlo prepoznatljivog muzičkog ukusa. Osim CRS, izdavao je i za Consumer Recreation Service – label boss-a Tommy Four Seven-a, kao i za Perc-ov Perc Trax.

Nemci Tom Talenberg i Corium ove večeri će imati svoj beogradski debi, predstavljajući muzičku platformu Level Delta. Talenberg je jedan od osnivača Level Delte, a njegov stil odražava ljubav prema minimalizmu i dobrom gruvu. S druge strane,  Corium je najsvežiji dodatak LD familiji, poznat po atmosferičnom techno zvuku s jasnim uticajem industrijala, EBM-a i 90-tih.

Osim što pravi žurke, berlinska organizacija Level Delta objavljuje i podkaste, a pre nego što pošalje Talenberg-a i Corium-a u Beograd, ugostiće Music Reactions rezidente RAR-a i Betomenga na Level Delta događaju uz imena kao što su Sigha, Jeroen Search i Eric Cloutier. Ovaj događaj održaće se u jednom od najeminentnijih klubova Berlina – Griessmuehle, 19. januara.

Pored toga što će debitovati u Drugstore-u, Level Delta di-džejevi uputiće se i u Niš, 16. februara, gde će nastupati u klubu Feedback.

Karte su dostupne na www.residentadvisor.net, u prodajnim objektima mreže Eventim i na sajtu www.eventim.rs.

Više informacija o narednom Music Reactions događaju u Beogradu može se pronaći na Fejsbuk eventu.

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,