Home

VESTI

EXIT i Ada Divine Awakening festival pokrenuli Kakao Я:Evoluciju uz nastup vodećeg umetnika svesne muzike Mosea!

No Comments Ada Divine Awakening EXIT Vesti

Magični kakao ples uz zalazak sunca u beogradskim Silosima okupio je u nedelju, 2. juna više od hiljadu ljudi na dugoočekivanom nastupu vizionara svesne muzike – Mosea, koji je svojim jedinstvenim Cacao Dance DJ setovima osvojio srca milionske publike širom sveta. Velikim rasplesanim skupom i zvanično je pokrenuta Kakao Я:Evolucija, kojom su EXIT i Ada Divine Awakening postali prvi festivali u svetu koji mladima nude alternativu ka zdravijem, osvešćenijem i u potpunosti organskom načinu zabave, uz isceliteljsku moć muzike i benefite drevne biljke kakaa, koja predstavlja prirodan izvor neverovatne energije i čistih hormona sreće.

OPŠIRNIJE

Otvaranje izložbe o Šabanu u New Orleans džez muzeju

No Comments Nisville

MALI PUŽ U NEW ORLEANS JAZZ MUZEJU! Uz zvuke pesme “Pitao sam malog puža”, danas će u 18h po Američkom vremenu, odnosno u 24h po Srednjeevropskom, biti otvorena izložba posvečena životu i delu Šabana Bajramovića u najpoznatijem svetskom džez muzeju u New Orleansu, u prisustvu visokih američkih zvanica i predstavnika Srpske dijaspore. Pesmu će izvesti bend Petera Stana koji je 2004. pratio Šabana Bajramovića na koncertima u New Yorku.
OPŠIRNIJE

Rodonačelnik trapa Gucci Mane predvodi hip-hop stranu EXIT festivala sa preko 50 svetskih i regionalnih zvezda!

No Comments EXIT Vesti

EXIT je prošle godine glasno odjeknuo velikom proslavom pola veka hip hopa, zajedno sa njegovim utemeljivačima – sastavom Wu-Tang Clan, a ovog jula festival nastavlja negovanje rima i bitova uz preko 50 predstavnika i predstavnica stare i nove škole nepokolebljivog žanra! Moćni Gang program predvodi začetnik planetarno popularnog trap pokreta Gucci Mane, a pridružuje se snažna podrška koju čine Amna, Bad Copy, Đorđe, Edo Maajka, Fox, Grše, Helem Nejse, Kuku$, Prti Bee Gee, Sajsi MC, Z++ i niz drugih na čak tri festivalske bine – Tesla Universe, Visa Fusion i, naravno, u opakom epicentru najoštrijih rima i matrica, na Gang Beats bini!

OPŠIRNIJE

KENDI nastupa u subotu u Nišu!

No Comments Koncerti Vesti

Jedan od najtalentovanijih mladih hip hop izvođača u Srbiji Kendi održaće posle dužeg vremena samostalni koncert u Nišu, u okviru ovogodišnje promocije albuma “Dodirne tačke” u subotu, 15. juna u O2 Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23), uz podršku svog sastava poznatijeg kao Aristokrat ekipa.

OPŠIRNIJE

SUBOTA 15. JUN | Alexis Le-Tan i Sacha Mambo u Karmakomi

No Comments Najave Vesti

Alexis Le-Tan, miljenik beogradske publike i legenda francuskog noćnog života, vraća se u Beograd nakon nekoliko gostovanja u našem gradu ali premijerno nastupa u klubu Karmakoma. Njemu će se pridružiti programski urednik kluba, Sacha Mambo. KARTE za žurku možete da kupite na sajtovima tickets.rs i Resident Advisor po ceni od 1000 RSD, dok će karte na ulazu u klub koštati 1500 RSD. 

OPŠIRNIJE

Sa 16 miliona dolara Carl Cox prvi na listi najplaćenijih techno DJ-eva na svetu!

No Comments EXIT Vesti

Carl Cox, pionir elektronske muzike i gigant techno i house scene, našao se prvi na Techno Airlines listi najplaćenijih DJ-eva u industriji za 2024. godinu, sa vrtoglavom neto vrednošću od 16 miliona dolara. Poznat po svojim jedinstvenim nastupima i karijeri koja traje gotovo četiri decenije, Cox nije izgradio samo svoju karijeru, već je i značajno uticao na celokupan pejzaž elektronske muzike, te je logično da se upravo ovaj neumorni inovator našao na prvom mestu. Upravo on dolazi u Exitov rram elektonske muzike, mts Dance Arenu, u četvrtak 11. jula, da publici donese još jedno nezaboravno muzičko putovanje. 

OPŠIRNIJE

Od vanvremenskih legendi do predvodnika nove generacije: Na EXIT stižu Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, Artbat, Sara Landry, I Hate Models i mnogi drugi za verovatno najjači elektronski line up na svetu ove godine!

No Comments EXIT Vesti

Za nešto više od mesec dana, EXIT festival biće centralno mesto okupljanja all-star postave ujedinjene u jedan od najboljih elektronskih line up-a na svetu ove godine! U hramu elektronske muzike puteve će ukrstiti apsolutne legende i megazvezde – Carl Cox, Bonobo, Black Coffee i Maceo Plex, a sa njima i apsolutni predvodnici techno i house scene nove generacije I Hate Models, KlangKuenstler, Patrick Mason, Franky Wah, Barry Can’t Swim, Sama’ Abdulhadi i niz drugih! Upravo je objavljeno da, pored ovih impresivnih imena, u petak, 12. jula Argy i Vintage Culture na mts Dance Arenu donose svetsku premijeru svog b2b seta, a iste večeri nastupiće i najtraženiji producentski i DJ dvojac ARTBAT, vodeća producentkinja Indije Avantika, kao i Human Rias i Lanna! OPŠIRNIJE

Karen Souza na Nišvilu

No Comments Nisville Vesti

Zvezda latin džeza i bosa nove stiže u Srbiju, Karen Souza na Nišvilu! Argetinska pevačica Karen Souza, poznata pre svega po karakterističnim obradama pop i rock hitova iz sedmadesetih, osamdesetih i devedesetih godina u karakterističnom latin jazz i bossa nova stilu – nastupiće na ovogodišnjem Nišvilu  u subotu 17. avgusta.  Da je reč o jednom od najpopularnijih jazz vokala današnjice, govori i podatak da njene pesme širom sveta (preciznije u 178 od 194 države na planeti!)  presluša preko 1,2 slušalaca mesečno.

OPŠIRNIJE