Home

VESTI

SUTRA i Desonanz predstavljaju: Pessimist, Eomac, Ontal

No Comments Desonanz Najave Vesti

Nakon Batua, Pedera Mannerfelta, Minor Science i Molten Moods, kolektiv SUTRA udružuje snage sa makedonskim festivalom Desonanz ove subote i dovodi Pessimista i Eomaca u Dragstor.

Njima će se pridružiti domaći duo Ontal, Andreas Hz i Kronom ispred Desonanz ekipe, i SAUD ispred kolektiva SUTRA. Karte za žurku će moći da se kupe na ulazu u klub po ceni od 700 RSD pre i 1000 RSD posle ponoći.

Žurka je zamišljena i kao promo događaj za Desonanz Festival koji se u novembru svake godine organizuje u Skoplju, i najdugovecniji je festival elektronske muzike i srodnih medija u regionu.

Tokom godina dovodili su bitna imena svetske underground elektronske scene, kao sto su Objekt, Ancient Methods, Lakker, Byetone, Pantha du Prince, Terence Fixmer, Roman Flügel, Kangding Ray, Monolake, Electric Indigo, Samuel Kerridge, Delta Funktionen, Claro Intelecto, Makaton, Mumdance.

Pessimist izdaje od 2010. godine. Sa Drum & Bass i Jungle pedigreom, Pessimist je doprineo razvoju scene svojim debi izdanjem za Blackest Ever Black.

Izdavao je i z a Osiris Music i Ilian Tape, kao i čuvene DnB lejblove Cylon Recordings & Renegade Hardware. U njegovom setu očekujte hibrid DnB-a i džangla, tehno sve do trip hopa i ambijentalnih interludijuma devedesetih.

Eomac-a znate i kao jednu polovinu Dablinskog dua Lakker i osnivača Eotrax lejbla.

Njegovu muziku su puštali Thom Yorke, Surgeon, Nina Kraviz i Aphex Twin.

Već je gostovao u Dragstoru u sličnom aranžmanu. Njegova poslednja dva izdanja „Reconnect“ i „Bedouin Trax“ melju opskurne semplove sa različitih strana sveta za potrebe osavremenenjivanja podijuma za ples.

Ontal su Boris Benecki i Darko Kolar, dvojac nastao 2011. godine koji pravi mračni indastrijal tehno. Izdaju za Mord, HANDS, π electronics, Noiztank i druge. Podršku će pružiti predstavnici Desonanz i SUTRA kolektiva, Andreas HZ i Kronom u b2b setu, i SAUD.

 

DRUGSTORE
12. oktobar

LINEUP

  • Pessimist (Blackest Ever Black / UVB-76 Music / Pessimist Productions, UK)
  • Eomac (Eotrax / Killekill / Stroboscopic Artefacts, IE)
  • Ontal (Mord Records / Pi Electronics / Horo / Jezgro, RS)
  • SAUD
  • Andreas HZ b2b Kronom

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,