Home

VESTI

U prodaji Apple iPhone 4!

No Comments Uncategorized

U prodaji Apple iPhone 4!Kako svetske agencije javljaju u četvrtak, 24. juna u 7 ujutro po lokalnom vremenu u SAD, Britaniji, Francuskoj, Japanu…, pušten je u prodaju dugo očekivani iPhone 4.

Hiljade entuzijasta okupilo se satima pre otvaranja ispred prodavnica širom sveta kako bi među prvima ćapili svoj primerak ove spravice (šta više dobro mesto u redu moglo je da se kupi po ceni koja je veća nego cena samog iPhone-a). 

 

Ovaj smartfon (smartphone) koji je sa 9,3 mm debljine najtanji u svojoj klasi, ima ekran osetljiv na dodir visoke rezolucije, kameru na prednjoj strani koja omogućava videokonferencijske pozive, drugu kameru rezolucije 5 megapiksela, napredniju verziju procesora (A4), i kao operativni sistem iOS4 koji vam omogućava da obavljate više zadataka u isto vreme, čitate e-knjige, PDF dokumente, bolju organizaciju foldera…

iPhone 4 može da se nabavi u crnoj i beloj boji po ceni koja se kreće od 199 – 299 dolara u Americi.Samo da napomenemo da ako je suditi prema vestima, prvi kontigent je već rasprodat i može se desiti da pričekate par nedelja na svoj primerak.

 

 

 iPhone 4

 iPhone 4

 

 

 iPhone 4

 iPhone 4

 

 

 iPhone 4

 iPhone 4

 

 

 iPhone 4

 iPhone 4

 

 

 

 

 

Izvor:

Dominomagazin.com