Home

VESTI

Pravila nagradnog takmičenja

No Comments Uncategorized

 

Član 1: ORGANIZATOR

Nagradno takmičenje priređuje i organizuje: Udruženje Adhoc, Aleksinačkih Rudara 37a/17, 11000 Beograd – Republika Srbija, Matični broj: 28037171, PIB: 106967851, u daljem tekstu: Organizator.

 

Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTA SPROVOĐENJA NAGRADNOG TAKMIČENJA

Nagradno takmičenje „Pokaži znanje i osvoji ulaznice za EXIT Avanturu“ sprovodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradno takmičenje počinje 6.07.2015. godine i traje do 9.07.2015. godine, a odnosi se na celo područje Republike Srbije.

 

Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali biće dostupni na internet stranici Organizatora.

 

Član 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagradu će dobiti fizička lica koja daju tačan odgovor na postavljena nagradna pitanja, kao i prema izboru žirija najzanimljiviji odgovor na pitanje „Zašto želite da idete na EXIT Avanturu?“. Nagrade su  „ULAZNICE ZA EXIT i SEA DANCE FESTIVAL“ za dvoje korisnika. Svaki od dobitnika dobija po jednu četvorodnevnu ulaznicu za oba festivala. Pobednici će moći da iskoriste vaučer odmah po završetku takmičenja.

 

Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA

Pravo učestvovanja u nagradnom takmičenju imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji koja su prate Organizatora na Facebook.com. Fizička lica pre učestvovanja u nagradnom takmičenju ostavljaju podatke: ime i prezime, email adresu, broj mobilnog telefona i daju odgovore na postavljena nagradna pitanja.

 

Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM TAKMIČENJU

Cilj nagradnog takmičenja je da fizičko lice pošalje tačne odgovore na nagradna pitanja koja su postavljena na sajtu Clubbing.rs. Organizator će po završetku nagradnog takmičenja, kontaktirati telefonskim putem osobe koje su osvojile nagradu. Isto fizičko lice može učestvovati u nagradnom takmičenju samo jednom. Višestruko učestvovanje biće obrisano i proglašeno kao nevažeće.

 

Član 7: IZBOR DOBITNIKA

Dobitnici su fizička lica koja daju sve tačne odgovore na postavljena pitanja i koja, prema odluci Clubbing.rs žirija, pošalju najšaljiviji odgovor na postavljeno pitanje „Zašto želite da idete na EXIT Avanturu?“. Clubbing.rs žiri čine članovi Organizatora: Ivan Tanasković, Predsednih udruženja, Marina Bugarčić, Član udruženja, Aleksandar Dejanović, Član udruženja i Slobodan Janković, Član udruženja.

 

Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU

Pobednik nagradnog takmičenja dobiće putem e-mail adrese potvrdu o osvajanju nagrade, kao i informacije i način o preuzimanju iste.

 

Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM TAKMIČENJU

Učesnici koji učestvuju u nagradnom takmičenju ne mogu zahtevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Isto tako, Organizator može učesnicima nagradnog takmičenja povremeno slati e-mailove i/ili SMS poruke vezane za nove proizvode, specijalne ponude ili druge informacije za koje smatra da će im biti interesantne koristeći e-mail adresu i/ili broj mobilnog telefona koji su korišćeni prilikom registracije za nagradno takmičenje. Učesnici takmičenja mogu u bilo kom trenutku da zatraže od Organizatora da više ne dobijaju takve poruke na svoju e-mail adresu ili mobilni telefon. Učestvovanjem u ovom nagradnom takmičenju, učesnici prihvataju ova Pravila.

 

Član 10: GREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu. Više takmičara sa istim prezimenom i istim mestom/gradom stanovanja smatraće se jednim dobitnikom.

 

Član 11: PUBLICITET

Učestvovanjem u ovom nagradnom takmičenju, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nagradog takmičenja, njihovo ime i prezime, mesto/grad i slika mogu objaviti od strane Organizatora i koristiti bez naknade u pisanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

 

Član 12: OBJAVA DOBITNIKA

Imena dobitnika nagradnog takmičenja biće objavljena po realizaciji njihovih želja na internet stranici Organizatora.

 

Član 13: MALOLETNI UČESNICI U NAGRADNOM TAKMIČENJU

Maloletnici nemaju pravo da učestvuju u nagradnom takmičenju.

 

Član 14: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane sa nagradama.

 

Član 15: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i učesnika nagradnog takmičenja nadležan je Prvi Opštinski sud u Beogradu.

 

Član 16: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG TAKMIČENJA

Organizator zadržava pravo da promeni trajanje takmičenja u bilo kom trenutku. Učesnici će o izvanrednom prekidu nagradnog takmičenja biti obavešteni putem newslettera ili na internet stranici Organizatora.

 

 

 

Udruženje Adhoc