Home

VESTI

Pioneer najavljuje novi DJM-2000

No Comments Uncategorized

Pioneer najavljuje novi DJM-2000Sa nedavnim dolaskom novih modela Pioneer CDJ serije izgledalo je samo pitanje vremena kada će dobiti značajnu nadogradnju.

 

Ovih dana se to uptavo i desilo, jer uskoro izlazi i novi DJM-2000 mixer…poslednji deo u Pioneer-ovoj potrazi za opremanje Dj pultova.

Nesumnjivo, najveći aspekt ove nove mixer ponude je njegov akcenat na efekte. Otprilike trećina DJM-2000 interfejsa je posvećena potrazi, sa 5.8-inčnim kolor ekranom koji prenosi rezultate vrtenja.

 

Efektima kao što su kašnjenje, filter i razne faze moge da manipulišu kroz niz različitih vremenskh intervala, ukupno ubacujući šest efekata odjednom, uključujući i HP i LP filtere na raspolaganju za svaki kanal.

 

Očigledno da DJM-2000 odlikuje potencijal, o čemu govori njegova sposobnost da oboji efekte na tri odvojena frekventna kanala, pa sama mogućnost rada na vokalima i baslajnovima postaje zanimljiva mogućnost.

 

 Pioneer najavljuje novi DJM-2000

 Pioneer najavljuje novi DJM-2000

Ako zaista želite da povežete svoje dekove na ovaj mixer, možete povezati do četri CDJ-2000s/900s i dva laptopa preko njihove ProDJ LINK tehnologije.

Model DJM-2000 biće dostupan od juna 2010. sa cenom od 1990 eura.