Home

VESTI

Nova Phillips Muzička Linija

No Comments Uncategorized

Produžen rok za slanje radova!

Phillips je nedavno predstavio visokokvalitetni Hi-Fi sastav MCM906 koji pripada Phillipsovoj liniji Heritage a karakteriše ga upotreba najfinijih materijala pri izradi, zbog čega ovaj sustav pruža kristalno jasan, kvalitetan zvuk. Osim vrhunskog zvuka, tu je elegantan, moderan i lep design koji krasi ovaj Hi-Fi sastav, a kućište je od aluminijuma koje je otporno na vibracije!

 

Pojačalo ovog modela MCM906 je kombinacija premium Hi-Fi cevi (koje se i vide sa prednje strane) i digitalnog pojačala D klase. Verojatno i znate da su premium Hi-Fi cevna pojačala najkvalitetnija i osiguravaju ugodan, prirodan i kvalitetan zvuk. Tu je i digitalno pojačalo koje taj zvuk pretvara u digitalni pa pojačava i povećava njegov kvalitet.

 

 

 

Tu su dva zvučnika građena od visokokvalitetnog drveta. Unutra se nalazi jedan woofer i jedan visokotonac polukuglastog oblika, izrađen od svile što pruža intenzivan audio doživljaj. Tu je i podešavanje visokih i niskih tonova, zatim podešavanje jačone čime se postavljaju i poboljšavaju basevi i visoki tonovi. Zvučnici imaju označene priključke za bolji i kvalitetniji prenos zvuka (budući da je zlato jedan od najboljih vodiča).

Sustav je vrlo jednostavan, a omogućava vam uživanje  sa reprodukcijom visokog kvaliteta. Tu je CD čitač koji podržava CD, CD-R i CD-RW medije i isto tako podržava MP3, i WMA formate. Budući da smo u razdoblju gdje se sve ređe muzika reže na CD-ove, tu je i USB ulaz u koji možete staviti svoj USB stick ili MP3 player i uživati u svojim numerama.