Home

VESTI

JBL EON portabl zvučnici

No Comments Uncategorized

JBL(James B. Lansing Sound) predstavlja novu generaciju svoje revolucionarne EON linije portabl zvučnika-EON 500.koja se sastoji od tri nova modela. Pojavljivanje EON 500 serije samonapajajućih i lakih zvučnika momentalno podiže standarde u svojoj klasi po svim pitanjima, od industrijskog dizajna do zvučnih karakteristika, univerzalnosti upotrebe i prenosivosti.

JBL takođe predstavlja novu EON 300 seriju portabl PA zvučnika koja će privući još veći broj korisnika, donoseći isti osnovni dizajn uz sve sonične karakteristike i integrisanu uslugu EON sistema po još pristupačnijoj ceni. EON 300 serija sastoji se iz dva modela.Od svog pojavljivanja na tržištu 1995. EON serija drži vodeće mesto po pitanju univerzalnosti, tehničkih karakteristika i cene. Kao dokaz za to je podatak da je do danas prodato skoro milion ovih zvučnih kutija.

 

 

 

 

 

Pridajući veliku pažnju detaljima inženjerskog dizajna, korisnicima je tada ponuđen najviši nivo kvaliteta. Sa istom posvećenošću ka tehničkim karakteristikama i pouzdanosti sistema, ova kompanija razvila je novu EON 500 seriju koja je kroz novi ergonomski dizajn, sada još lakša i tehnički naprednija. Mala težina ovih zvučnika omogućava laku montažu kao i transport. EON 515 nudi najviši odnos snage/težine od bilo kojeg modela u klasi: 450 vati ispod 15 kg.

 

Stoga EON-ova reputacija najboljeg, predstavlja imperativ da će nova linija EON-a biti najuniverzalnija portabl PA serija zvučnika na tržištu, kada se radi o snazi, prenosivosti ali i ceni. Sa novim modelom EON 300 JBL EON tehnologija je još pristupačnija i predstavlja ultimativno svemogući PA, za svakoga i na bilo kom mestu.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=RnY_fwvacVY|width=450|height=277{/mgmediabot2}