Home

VESTI

Errorsmith u Dragstoru!

No Comments Najave

Errorsmith nakon deset godina ponovo u Beogradu! Dis-patch, Drugstore i Goethe Institut nastavljaju seriju žurki 27. april, Dragstor.

Drugstore i Dis-Patch nastavljaju seriju žurki u kojoj, uz pomoć Goethe Instituta, prikazuju talente nemačke andergraund elektronske scene. Na prvoj žurci koja se odigrala krajem novembra prošle godine, imali smo priliku da čujemo Harmonious Thelonious-a, a ovog petka, nakon deset godina i velikog uspeha koji je ostvario poslednjim albumom “Superlative Fatigue”, u Beograd dolazi Errorsmith.

LINEUP

errorsmith (PAN, MMM, Smith N Hack / Berlin)
Jan Nemecek
Feloneezy
SAUD 
bartleby

Errorsmith je jedna od retkih glava koje hodaju po ivici i pomeraju granice elektronske muzike skoro dve decenije. Uvažena je figura nemačke scene od sredine devedesetih. Poznat je po saradnji sa rezidentom Berghaina, Fiedelom, na projektu MMM, kao i saradnji sa Soundstream/Soundhack na projektu Smith N Hack. Njegov poslednji album „Superlative Fatigue“ iz prošle godine, našao se na većini top 10 lista za album godine. Njegovi dobro razgibani ritmovi su iznenadili slušaoce možda zato što je Errorsmith prethodni album izdao davne 2004. godine.  

Čuven po svom Razor plaginu za sintisajzere koji je razvio za Native Instruments, Errorsmith-ovi softver instrumenti su osnova njegovih produkcija i lajv nastupa. Njegov lajv set na Unsound festivalu 2016. godine, Resident Advisor je naveo kao jedan od 5 ključnih nastupa te godine.

Iste večeri ćemo prisustvovati i premijeri novog albuma Jana Nemečeka i didžej setovima SAUD-a, bartleby-ja i Feloneezy-ja.

Karte za ovaj događaj možete da kupite na ulazu u klub po ceni od 300 RSD pre ponoći i 500 RSD nakon ponoći.

Pratite Dragstor Facebook, Instagram i Twitter.

www.drugstorebeograd.com

FB Event DEviate with Errorsmith Live

 

Tags: , ,