Home

VESTI

5. rođendan lejbla MORD u Dragstoru!

No Comments Najave

Bas Mooy i Stanislav Tolkachev nastupiće u petak 2. marta u Dragstoru u okviru proslave petog rođendana roterdamskog lejbla MORD.

Stanislav i Bas obojica dolaze po treći put u Srbiju u režiji kluba Dragstor i ovog puta će nastupati u društvu našeg predstavnika u MORD familiji, producenta i didžeja Laga iz Novog Sada.

5. rođendan lejbla MORD u Dragstoru
2. mart, Dragstor

LINEUP
Bas Mooy (NL)
Stanislav Tolkachev (UA)
Lag

FACEBOOK EVENT

Bas Mooy, osnivač lejbla MORD, aktivan je na tehno sceni od 1999. godine. Pod jakim uticajem industrijskog Roterdama, Bas Mooy je uspeo da oformi mračan zvuk koji ga je s vremenom doveo na sam front tehno žanra. Stanislav Tolkachev je tehno pionir iz Ukrajine poznat po svom eksperimentalnom pristupu tehnu oko kog gradi jedinstvenu publiku. Svojim nepredvidivim produkcijama pleni konstantnu pažnju najvećih poznavaoca žanra. Novosadski producent Lag je prošle godine za Mord izdao EP „All The Children Are Insane“. Iza sebe ima nastupe na Mejn stejdžu EXIT festivala i berlinskoj najtlajf instituciji Tresor.

Poslušajte lajv set koji je Bas Mooy priredio Beogradskoj publici u svojoj prvoj poseti Beogradu 2014. godine u starom Dragstoru.

Stanislav Tolkachev je posetio Dragstor dva puta, 2013. i 2015. godine.

Karte za ovaj događaj možete da kupite na svim prodajnim mestima Eventima i onlajn preko ovog linka.

Pratite Dragstor
Facebook, Instagram i Twitter
www.drugstorebeograd.com

Tags: , , , , ,