Home

VESTI

AMIRA Medunjanin 10.februara u Domu Vojske Niš! E

No Comments Koncerti

“Kraljica sevdaha” ponovo u Nišu! Zbog velikog interesovanja za prethodni koncert koji je održan 16.novembra 2023, (i rasprodat 35 dana unapred!), Amira Medunjanin nastupiće ponovo u Nišu u subotu, 10.februara 2024 u renoviranoj sali niškog Doma Vojske, sa početkom u 20h.

To će biti lep uvod u ovu 2024. godinu, sa obzirom na to da je za Amiru i sve poštovaoce njenog dela i glasa prošla godina bila puna muzike – koncerti širom Evrope, i te kako uspešna turneja po Srbiji.

Novi singl – audio „Kada bi bila“ 

„Kraljica sevdaha“ ili „Bosanska Bili Holidej“, kako je mnogi zovu, Amira Medunjanin je pred nastupe u Čačku i Nišu izjavila:

Dragi moji, srećna Nova godina, zdravlja i ljubavi. Vidimo se ponovo u Nišu. Bili smo nedavno, ali evo zovete nas ponovo da se vratimo. Nadam se da ćemo se družiti lepo nakon dugog vremena u Čačku“.

Čačani i Nišlije uživaće u dvočasovnom muzičkom opusu dive magičnog glasa, a “Ako znaš bilo što”, “Pjevat ćemo šta nam srce zna”, “Što te nema”, “Moj dilbere”, “Sejdefu majka buđaše”… samo su neka od dela koja će odzvanjati salama i unositi toplinu ljudima u srca.

Kako je jednom prilikom Medunjanin rekla da je “muzika najbolji mogući lek”, nema sumnje da će i na ovim koncertima, kao i na većini njih, mnogi plakati, smejati se, uživati, “odleteti” u neku drugu dimenziju i izaći iz sale sa “mirom u duši”.

Pored mnogih koncerata koji su održani prošle godine, Amira nas je obradovala i još jednom informacijom koju nestrpljivo čekamo: “Pripremam novi album koji će izaći čim završimo sa svim tehničkim detaljima. Biće, naravno, drugačiji od prethodnih. Iskreno se nadam da će se ljudima svideti”.

Video – „Snijeg pade na behar na voće“ 

Ulaznice za koncert Amire Medunjanin za subotu, 10.februar u Domu Vojske mogu se kupiti po ceni od 1.800 rsd za Parter i 1.600 rsd za Balkon na sledećim prodajnim mestima Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb i Bulevar 12. februara bb). Ulaznice se mogu kupiti i online putem linka https://tickets.rs/event/amira_medunjanin_10599 

Izvor: Long Play www.longplay.rs/novosti/koncerti-magicne-amire-medunjanin-u-cacku-i-nisu/ 

Foto u prilogu: Promo Long Play 

 

Tags: