Home

VESTI

Upoznajte Night Shift Belgrade!

No Comments Intervjui

Dobro je poznato da se naša prestonica izdvaja po senzacionalnom noćnom životu i provodu. Zato izdvajamo Night Shift Belgrade kao jednu od organizacija koja pravi atraktivne I zanimljive žurke, oni koji su bili na jednom od njihovih događaja znaju o čemu je reč. Sa kombinacijom tripi performansa I dobre muzike nikog neostavljaju ravnodušnim.

Night Shift Belgrade se rodio iz Ideje početkom 2018 godine, sa ciljem da predstave I ožive beogradsku klupsku underground scenu.

Organizovali su i nekoliko muzičkih radionica, a takođe su dve sezone organizovali svoje žurke u klubu Ben Akiba White lounge. Ugostili su preko 50 domaćih izvođača i nekoliko internacionalnih poput Rod B iz Majamija, Francis Mercier iz New Yorka, Pedra Mercada iz Belgije, NONE iz Japana…

Usled pandemije koja je prouzrokovana virusom Covid-19, došlo je do zastoja u našim životima. Tako da su klubovi bili primorani da zatvore svoja vrata I noćni život je stavljen na “pause”.

Night Shift Belgrade je u ova poslednja dva meseca pokušao svojim klaberima da donose muziku I na male ekrane. Organizovali su niz Live Session epizoda na Facebook i YouTube kanalu, I ugostili su djeva poput, Bojan B, Umique, Milhouse, Marko Krstic, Shon, Alice Verano, a u nekim od narednih epizoda kako kažu, imaćemo priliku da čujemo Jelly For The Babies, Vietmens i Capsule Rhythm.

Epizode se emituju svakog četvrtka i nedelje od 19h sve dok traje vanredno stanje.

Sada posle 3 godine rada, napravili su jak brend, a u nekom narednom period od njih mozemo očekivati još zanimljivih i kreativnih ideja.

Night Shift Belgrade

All about underground music, events & lifestyle

Facebook: www.facebook.com/nightshiftbelgrade

YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UC7c9zinYwLkgbMK-5-dtU3Q

Instagram: www.instagram.com/nightshiftbelgrade