Home

VESTI

Norman Cook: Jedva čekam da uživam u srpskoj hrani

No Comments Intervjui

Fatboy Slim u Beogradu!Norman Kuk (Norman Cook), u narodu poznatiji kao Fatboy Slim posle šest godina ponovo dolazi u Srbiju, ali ovaj put u Beogradsku arenu.

Željan dobrog provoda, najavio je odličnu žurku, a u intervjuu govori o Exit festivalu, kako mu je sada za miks-pultom kad je prestao da pije i čime je trenutno okupiran.

 

Iako više ne pijem, u meni ima toliko alkohola da me uhvati euforija kao nekad na nastupima.

Šta ste spremili za publiku u Srbiji?
Ovo će biti pravi audio-video šou koji će terati publiku na ples. Nastup će trajati oko dva sata i potrudiću se da baš bude dobro.

 

 

FatBoy Slim, Big Beach festival 2011, Pag (Cro)

FatBoy Slim, Big Beach festival 2011, Pag (Cro)

 

 
Znate li nešto o Beogradu i hoćete li imati vremena da obiđete grad?
Nažalost ne znam ništa, ali neću imati ni nešto preterano puno vremena, jer imam nastup odmah sutradan. Jedino za šta ću imati vremena jeste da uživam u vašoj hrani i to me posebno raduje.
 
Pre šest godina imali ste prilično zapažen nastup na Exit festivalu. Da li ga se sećate i šta mislite o publici u Srbiji?
Odlično ga se sećam prvenstveno zbog energije koja je postojala između mene i publike. Čak i posle toliko godina gde god da nastupam u svetu, ljudi mi prilaze i kažu da su me gledali na Exitu što mi je fascinantno. Najčešće mi to govore u SAD, ali događa se to i u drugim državama. Pre nekog vremena želeo sam da se ponovo nastupam na Exitu, ali su mi organizatori rekli da imaju pravilo da im isti izvođači ne nastupaju dva puta.

 

 

 

Izvor:

Blic