Home

VESTI

Intervju: Loco Baby

No Comments Intervjui

Intervju: Loco BabyLoco Baby, energična devojka sa beogradskog asfalta, koja pored studija na Političkim naukama i aktivnostima na planu muzičke produkcije, paralelno, munjevito krči svoj put sjajnom veštinom za mix pultom. Takođe je i jedini izvodjač iz Srbije koji je nastupio u svetski poznatom klubu  Space.

Izvođači koji su u ovoj sezoni bili gosti u Space Menorca su: Pirupa, Rene Amesz, Edu Imbernon, Kiko Navaro, Kid Crème, Wally Lopez, Federico Scavo, Junior Jack, Cristian Varela, Funkerman, Stefano Noferini. 

 

Od devojaka pored Loco Baby u sklopu Super Girls Nights za mix pultom našle su se: Miss Divine, Agatha Pher, Miss Nine. Na ostrvu Menorca su naravno organizovane i prepoznatljive tematske večeri Space brand-a kao što su: Ibiza calling, Café Ole…

 

 

 Intervju: Loco Baby

Loco Baby

 

Kako je došlo do saradnje između svetski poznatog Space-a i Loco_Baby?
Prvi kontakt je ostvaren prošlog leta, potom je poslednjih godina dana aktivno praćen moj rad… Live setove putem live streaminga su redovno slušali, pratili moje angažmane svakog vikenda, zatim su krajem aprila uputili ponudu – direktnu i neopozivu. Sve ostalo je istorija.

Koje klubove prepočuješ kao mesta koje ne smemo propustiti kad krenemo na Menorcu i Ibicu?
Na ostrvu Menorca bih izdvojila, naravno, mog domaćina-klub Space. Ozvučenje koje je broj jedan u svetu pokriveni su fantasticnim program svih sedam dana u nedelji, zatim, utisak je ostavio i fantastično osmišljen ambijent: open air deo u kombinaciji sa pravim klubskim, zatvorenim delom enterijera, vrhunska organizacija, srdačnost i druželjubivost Španaca su momenti koji se ne zaboravljaju.

Posle mesec dana i dalje sam pod snažnim utiskom… Reakcija, komentari i planovi za dalju saradnju su mi svakako najveća satisfakcija.

Ibiza svakako pruža neuporedivo kompleksniju i raznovrsniju ponudu kada je u pitanju noćni zivot. U svim klubovima, svaki dan u nedelji, rezervisan je za jedno ili nekoliko svetski poznatih imena. Praktično, dođete u situaciju da poželite da se klonirate…

 

 

 Intervju: Loco Baby

Loco Baby

Legendarni Space Ibiza biste na pravi način doživeli kada je za mix pultom Carl Cox. Amnesia je specifična sredom kada je La Troya veče, dekadentna žurka koja vam ne ostavlja prostor da ostanete ravnodušni. Liberalno-perverzno orjentisana. O ostalim detaljima ne bih… Cocoon veče je bilo fantastično u Amnesiji i osećaj kad je Swan Vath za jednim, a Ricardo Vilalobos za drugim pultom…

 Jednostavno, imala sam utisak da je takav line up u isto vreme i nagrada i kazna… Privilege, kao najveći klub na svetu, sa kapacitetom od 15 000 je gigant sam po sebi…

Konkretno na mene najsnažniji utisak ostavila je Ushuaia, najmlađi klub na ostrvu, ali ništa manje posećen. Audio i vizuelno premoćan. Efektan stage, pirotehnička sredstva, masivan zvuk i najinteresantniji ambijent. Moja preporuka je da Vam bude prvi na listi kad krenete u pohod na noćni zivot. Ono sto je zanimljivo je da u Usuhuai žurke traju samo do ponoći, zbog gostiju hotela, koji se nalazi u okviru kluba…a te žurke predstavljaju fantastičan pre-party za ostatak noći na Ibizi.

 

Dnevne žurke su praktično u svakom lokalu na plazama, to su uglavnom chill varijante. Na Ibizi, u beach bar-u No Name, sam jedno popodne u back2back varijanti sa Nemax Jackmill-om kreirala tu dnevnu atmosferu…Divan osecaj.
 

 

 Intervju: Loco Baby

Loco Baby

 

 

Kako je protekao ostatak leta?
Pored nestvarno-fantastičnog proputovanja po Balearskim ostrvima (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera), zatim inostranih angažmana, upoznavanja divnih ljudi…ovo leto su obeležili i nastupi na Balkanu. Izdvojila bih dva sjajna event-a i odlične organizacije – u julu održan četvrti po redu Soundlovers festival u Zrenjaninu. Festival koji progresivno napreduje iz godine u godinu. Zatim, u avgustu-prvi put organizovan trodnevni Summer beach festival u Makedoniji (Štip). Sjajna ideja koja će posle ovogodišnje uspešne realizacije postati tradicija u Angels Caffe-u.

Kakvi su planovi do kraja 2012.?
Iskreno, ne pravim planove…što ne znači da ambcije nisu visoke. Jedan citat me fantastično opisuje: "Bez uzbudljivog rizika samo smo tupi predmeti koji beskorisno zauzimaju mesto na ovom svetu. Zato je moje srce na dlanu. Hrabro i blesavo. Takvo kakvo jeste!"
Svakako da je ovo leto ostavilo ozbiljan pečat i na mene privatno ali i na dalji razvoj karijere… Iskreno, ne volim mnogo da pričam u napred, niti da najavljujem…volim da to ostvarim pa neka drugi pričaju.

Poruka čitaocima Clubbing.rs-a:
Kad postanete svesni a potom počnete i da verujete da ništa nije nedostižno, te stvari počinju same da vam kucaju na vrata!

 

 Intervju: Loco Baby

Loco Baby

Saznali smo za Vas:
Konkretno, Ibiza podrazumeva naplatu samog ulaza u iznosu od 30e do 100e, rezervacije nisu potrebne, a za neke od događaja imate priliku da narukvice dobijete preko dana na plaži, pa da sebi na taj način obezbedite free ulaz ili sa izvesnim popustima… Cene pića u klubovima su i do 10 puta veće nego u BG. Ali jedna je Ibiza! I toga su valjda svi svesni kad odluče da joj se predaju…
Široka je ponuda i privatnog i hotelskog smeštaja. Svi su izuzetno kvalitetni sa cenama prenoćišta od 60e do 150e po osobi. Ibiza town i Eivisa su najbolje opcije za odabir smeštaja. Jer u pomentim mestima mozete na pravi nacin da upoznate duh Ibize. San Antonio, iskreni poznavalaoci Ibize, preporucuju samo da se ode na zalazak sunca u Cafe-u Mambo.