Home

VESTI

Dex Rock napravio haos na premijeri filma “Pećinci”

No Comments Film

U subotu je u bioskopu Cineplexx Delta City održana specijalna projekcija filma PEĆINCI. Na kojoj je specijalni gost bio najpoznatiji srspki YouTub-er DEX ROCK.

Na hiljade fanova animiranih filmova došlo je da pozdravi svog YouTube idola. Sevali su blicevi,letela pisma i pružali se pokloni.

Beograd je imao priliku da vidi zasigurno jednu od najposećenijih premijera animiranog filma u ovoj deceniji. Dex Rock se družio sa svojim fanovima i sve ih pozvao da obavezno pogledaju njegov omiljeni animirani film PEĆINCI.

Nova animacija četvorostrukog oskarovca Nika Parka , kojeg znamo po filmu Valas I Gromit, i studija Aardman “ PEĆINCI “ stiže u bioskope kao najlepši poklon za najmlađe ali I one nešto starije.

Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čoveka (Pećinka) koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom,  pokušava da  ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

U filmu glume naši poznati glumci Pedja Damnjanović, Marko Gvero, Stevan Piale , Marko Marković, Jelisaveta Karadžić, Jovana Stipić…

Glavna uloga poverena je mladoj zvezdi Urošu Jovčiću.

Film PEĆINCI se od četvrtka nalazi na repertoaru svih bioskopa a u distribuciji Blitz Film-a.

Tags: , , ,