Home

VESTI

Green Love festival slavi rođendan 8. februara

No Comments Festivali Green Love festival

Nakon nezaboravne novogodišnje žurke vreme je da Green Love festival proslavi svoj rođendan. Prošla godina bila je cela u znaku rođendanskog jubileja, uživali smo u svakoj žurci, specifinčnoj atmosferi, na različitim lokacijama, svetlosnim spektaklima i najvažnije, u vrhunskoj muzici renomiranih izvođača.

“Zelena magija” nastavlja da putuje, a prva naredna stanica je 8. februar kada će Green Love festival napuniti 11 godina. A kako će proslaviti ovaj važan datum? Naravno, sa svojom publikom. 

“Space motion”, “Wet dreams”, Pele Drezgić, Vladimir Aćić, Marko Milosavljević i Lag uveličaće  veoma važnu februarsku žurku koju nikako ne smete propustiti!

U karijeri dugoj 16 godina, “Space motion” radio je sa stranim i domaćim izvođačima ali ono što ga karakteriše jeste da je ostao najpre veran sebi i svom specifičnom ukusu. NJegova muzika predstavlja miks jedinstvene i posebne energije koju ispoljava kroz različite žanrove poput tehna, progresiva kao i “deep house”-a. Kako rođendani nose posebnu draž i veliko uzbuđenje, “Space motion” će ga zasigurno preneti na posetioce te 8. februara i učiniti magičnim.

Uz njega će stajati i “Wet dreams”, poznati di džej trojac, veoma prepoznatljiv u našem gradu. Di džej Fakir, Aleksandar Zec i “Dachony” i ovoga puta biće dobitna kombinacija koja kao i svaki put, izmami osmehe i veliko zadovoljstvo među publikom. Ukoliko ste zaljubljenici u rejv ali i ako niste, ova tri talentovana muzičara nateraće vas da zaplešete i ostanete do ranih jutarnjih sati.

Ni Vladimir Aćić i Pele Drezgić neće propustiti rođendan festivala. Svojom energijom i eksplozivnim setovima prodrmaće podijum te nam tako pokloniti nezaboravno veče.

Rame uz rame stajaće i Lag i Marko Milosavljević. Unikatni zvuci, eksperimenti i ljubav prema muzici karakteriše ova dva umetnika te će publika uživati u muzičkim inovacijama i zvuku koji nas uvek dovodi do usijanja.

Deseta godina Green Love festivala prošla je u znaku ljubavi, smeha i vanserijskim muzičarima a 11-ta će biti još bolja! Proslavite sa nama rođendan i uvek budite deo “zelene” magije!

 

Tags: , , , , , ,