Home

VESTI

Dance Park festival organizuje besplatan prevoz iz Beograda i Inđije

No Comments DANCE PARK Festivali

Dance Park festival organizuje besplatan prevoz iz Beograda i Inđije za svoje obožavaoce! Još samo tri dana je ostalo do nezaboravnog dvodnevnog spektakla, a Dance Park festival svojim vernim rejverima poklanja prevoz ukoliko su iz Beograda i Inđije.

Ako krećete iz Beograda na Novosadski sajam kako biste iskusili sjajnu žurku, 14. juna budite u 22 sata na Bulevaru Zorana Đinđića, ispred Štark arene, dok je povratak, sutradan, 15. juna u 6 sati ujutru. Možete se prijaviti putem linka:

Ukoliko rejvujete drugog dana, princip je sličan. Polazak je 15. juna u 22 sata, dok je povratak 16. juna u 6 ujutru. Prijavite se za prevoz putem linka:  .

Ove godine, zbog najavljenih loših vremenskih prilika Dance park festival seli se iz Inđije na Novosadski sajam, zato će rejveri iz Inđije takođe imati besplatan prevoz.

14. juna u 22 sata, autobus kreće od Kulturnog centra Inđija za Novi Sad, a prevoz nazad biće organizovan 15. juna u 6 ujutru. Slično je i 15. juna kada autobus kreće sa iste lokacije u 22 časa, dok je povratak planiran 16. juna u 6 sati ujutru.

Ukoliko dolazite iz Inđije, prijavite se putem linkova: i .

Drugi po redu Dance Park festival okupiće velika imena svetske i domaće rejv scene. Samo u Novom Sadu, na Novosadskom sajmu, 14. i 15. juna okupiće se najbolji di džejevi te napraviti nezaboravnu žurku koja se pamti.

Podsetimo, prve večeri nastupiće James Zabiela, Nakadia, Andrew Meller i Jay Lumen, dok će druge večeri galaksiju prodrmati Metodi Hristov, Marko Nastić, TKNO, Miloš Vujović, Rancha Tek I Goya.

Požurite jer karte nestaju a ukoliko svoju još niste obezbedili požurite do GIGSTIX-a.

Tags: , , , , , , , , , ,