Home

VESTI

Vodimo vas na Outhide festival 2018

No Comments Festival

Treće izdanje festivala Outhide ove godine održaće se 27. i 28. jula u Zaječaru, u park-šumi ‚‚Kraljevica”, nadomak brutalistčkog spomenika ,,Palim borcima u NOR-u’’.

Outhide ove godine stvari diže na viši nivo, a posetioce ovogodišnjeg Festivala očekuju nezaboravni nastupi poznatih imena alternativne muzičke scene na čak 3 zasebne bine. Važno je da naglasimo da Outhide nije samo muzički festival i da će se u ponudi naći i dnevni program, sačinjen od brojnih radionica, izložbi, kao i programa namenjenog deci.

Na 3 stejdža okružena borovom šumom, publika će moći da uživa u nastupima velikog broja izvođača, ali i brojnim umetničkim instalacijama.

Na ALT stejdž ove godine dolaze popularni izvođači alternativne rok kao i rep muzike. Legendarni beogradski bend Kanda Kodža i Nebojša će ovom prilikom promovisati i svoj novi singl – „Letnji dan“. Pripremite se na prekide stvarnosti koje će ovaj sastav sigurno doneti na šumovitu ‚‚Kraljevicu”. Takođe na ALT stejžu ove godine naći će se i mladi bend Dogs in Kavala koji donosi nestvarni psiholdelični zvuk pravo iz garaže, kao i sastav Mutietnička Atrakcija.

Još jedna zvezda, koja trenutno privlači neverovatnu pažnju ljubitelja rep muzike, zasijaće u zaječarskoj šumi. U pitanju je mladi reper Surreal, koji podiže gas do maksimuma i sleće privatnim džetom 28. jula na ALT stage! Pored njega na ALT stiže i jedan od definitivno najznačajnijih sastava domaće rep scene, neprevaziđeni PRTI BEE GEE.

Za ljubitelje elektronskog zvuka Outhide je zakuvao moćni techno i house zvuk kojim će dirigovati maestro ovog žanra, neprevaziđeni Dejan Milićević koji dolazi na TSAHEYLU stejdž. Za DJ pultom naći će se i Kristina Lalić, Bokee i Nikola Mihajlović, Luka Concrete i Bojan Vukomirović, Betomeng, Phill and Dansmore, As Smoth As koji će dati posebnu notu novom univerzumu koji stvaramo na TSAHEYLU stejdžu.

Na ZALET stejdž, pravo iz udžbenika stižu drugačije upakovani Cecini stihovi. Rep dvojac FTP! dolazi direktno iz bloka da vas vodi na pusto ostrvo. Za zasigurno nezaboravne večeri na ovom stejdžu biće zaduženi i Prženo, Skreč Majstor Ljuban kao i mnogi drugi stvaraoci neobičnog zvuka čiji jedinstveni stil garantuje dobar provod.

Pripremite se na odbrojavanje dana do Festivala, jer vas pored navedenih očekuje još preko 30 izvođača koji će doći u Zaječar 27. i 28. jula da uzburkaju balans kosmosa i prožmu Kraljevicu energijom koja stvara uspomene.

Cilj ovog buntovnog festivala je da vremenom odvaja deo profita i ulaže u izgradnju atrakcija u Zaječaru kako bi uticao na turistički potencijal, privukao turiste i vratio gradu stare boje.

Karte za festival možete kupiti u svim Win Win prodajnim mestima ili putem sajta DD Tickets. Cena dvodnevne ulaznice iznosi 800 rsd, dok je cena jednodnevnih ulaznica 500 rsd. Takođe u toku je i akcija 4+1, tokom koje se pri kupovini četiri karte, peta dobija gratis.

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima te vodi na Outhide festival 2018.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:“Outhide festival 2018 2018”.

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

 

PRAVILA I NAPOMENE

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno. Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, muzički magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika. Svi prikupljeni podaci korisnika će biti korišćeni isključivo za promotivne svrhe magazina Clubbing.rs. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,