Home

VESTI

Vodimo vas na Green Future Festival 2018.

No Comments Festival Green Future Festival

I ove godine se nastavlja vruće leto na bazenskom kompleksu Adica u mestu Ada sa ÁRKÁD Green Future Festivalom.

Festival će ove godine na tri bine ugostiti imena kao su S.A.R.S., Julian Jeweil, Felix Kröcher, Code Black, Damien N-Drix, Jay Lumen, Nusha, Lea Dobričić.

Pored navedenih izvođača posetioci festivala moći će da slušaju izvođače poput Yamina, Erik Kasell, Diwolly & Markward, Robin Futaki, TKNO, Lennard, Joer Junior, Vicktor Smith, Dudas, Apple JR, Hansol, Ilektro, Lolita, Adwell, Adam K, Doc-M, Zentrick, No Else, Beller, DJ Rose, Dubstone, Zalani, Klaxil & Popov Mark, Mark Helms, Nidiotsound & DJ Walen, Gregory Galahad, Robert Furrier, Betty Love, Shygys, Just-Inn.

Bazenski kompleks “Adica” nalazi se u mestu Ada. Bazenski kompleks ima na raspolaganju tri bazena koja su u sklopu festivala i čija korišćenja su uključena u cenu karte tokom trajanja festivala. Više informacija o kompleksu možete naći na www.adica.rs

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži ili putem online prodavnice na linku

Četvorodnevne karte su u pretprodaji od 01. Jula do 06. Avgusta za 2490 rsd.

Četvorodnevne karte se mogu kupiti na ulazu festivala za 2990 rsd.

Weekend ulaznica se moze samo kupiti na ulazu festivala po ceni od 1800 rsd (petak, subota + korišćenje bazena nedeljom ceo dan).

Dnevne karte će se moći kupiti samo na ulazu festivala:

  • DAY 1. (08.08.) 700 rsd
  • DAY 2. (09.08.) 900 rsd
  • DAY 3. (10.08.) 1000 rsd
  • DAY 4. (11.08.) do 21h 600 rsd, od 21h 1000 rsd

Gosti imaju mogućnost kampovanja tokom trajanja festivala. Karta za kampovanje je 400 rsd.

Pogledajte kako smo se proveli prošle godine:

Oficialni event festivala:
www.facebook.com/events/513803442296576

 

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima te vodi na Green Future Festival 2018.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:“Green Future Festival 2018”.

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

 

PRAVILA I NAPOMENE

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno. Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, muzički magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika. Svi prikupljeni podaci korisnika će biti korišćeni isključivo za promotivne svrhe magazina Clubbing.rs. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,