Home

VESTI

Vodimo vas na Fortress Music Festival 2018.

No Comments Festival Fortress Music Festival

FORTRESS MUSIC FESTIVAL zakazan je za 24 i 25. avgust. Ovogodišnji festival u Smederevskoj tvrđavi donosi niz novina, a jedno između ostalih je i širenje festivala. Dva dana, dve lokacije, četri stage-a i 3 pravca muzike ove godine ce definitivno obeležiti ovo leto!

Posetioci ovogodišnjeg festivala imaće priliku da luju preko 50 izvođača ali i osetiti veliki scenski, muzički spektakl kao i atmosferu koju će se dugo zadržati u pričama i novinarskim tekstovima.

Za 3 godine postojanja ovog festivala posetilo ga je preko 15 000 ljudi, a organizatori potvrđuju da će ova godina biti rekordna sa brojem posetilaca.

Smederevska tvrđava dugi niz godina vazi za jedno od najboljih mesta u ovom delu evrope za organizaciju ovakvog muzičkog događaja.

PREMIJERNO PRVI PUT U SRBIJI – GRUPA THE MODE sprema elektro spektakl u Smederevu

Premijerno za Vas svetski poznat muzički sastav THE MODE nastupice ovog leta na FORTRESS MUSIC FESTIVAL-u Smederevu. Sastav se sastoji od dva izvođača i svetske poznate pevacice Fey Kross koja svojim fenomenalnim glasom i scenskim spektaklom neće ostaviti ravnodušnu publiku.

NAKADIA stiže na Fortress Music Festival 2018.

Eksplozija pozitivnih vibracija u najavi jer u Smederevo stiže NAKADIA energična devojka vodiće ime TECHNO zvuka u najlepšem open air prostoru na balkanu, a pored nje nastupiće Andrew Meller čija traka je zauzela 1. mesto na Beatport-ovoj listi, TKNO, Lazar Petrovski, Vlada Asanin i mnogi drugi!

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima te vodi na Fortress Music Festival 2018.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:“Fortress Music Festival 2018”.

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

 

PRAVILA I NAPOMENE

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno. Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, muzički magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika. Svi prikupljeni podaci korisnika će biti korišćeni isključivo za promotivne svrhe magazina Clubbing.rs. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

 

Tags: , , , , , , ,