Home

VESTI

Vodimo vas na Big Summer Fest 2018

No Comments Big Summer Fest Festival

8. godinu za redom Big Summer Fest organizuje najbolji festival elektronske muzike u regionu sa ciljem da promovise muziku, umetnost, humanost i urbanu kulturu mladih.

Big Summer Fest – Velika Plana 2018
Utorak 7. Avgust / 21:00h
Plato ispred vodenice na Velikoj Moravi u Velikoj Plani

LINE UP:
– Galoski (MKD) 🇲🇰
– Roby Rob (SUI) 🇨🇭
– Milhouse (SRB) 🇷🇸
– Tom Gepard (SRB) 🇷🇸
– Marko M (SRB) 🇷🇸

 

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima te vodi na Big Summer Fest 2018.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:“Big Summer Fest 2018”.

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

 

PRAVILA I NAPOMENE

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno. Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, muzički magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika. Svi prikupljeni podaci korisnika će biti korišćeni isključivo za promotivne svrhe magazina Clubbing.rs. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

 

 

 

Tags: , , , , , ,