Home

VESTI

Sziget festival objavio 18 novih imena

No Comments Festival Sziget

Sziget festival objavio 18 novih imenaSziget festival, muzički i umetnički festival koji traje 7 dana, još jednom će imati veoma raznovrstan i uzbudljiv program. Ovoga puta se pridružuju Kasabian, Interpol, Billy Talent, The Kills i mnogi drugi. Na „Ostrvu slobode“ ove godine biće održane 25. po redu Sziget festival od 9. do 16. avgusta, 2017.

Sziget je mesto gde posetioci mogu da uživaju u više od 50 različitih bina tokom 7 dana.

Ovo je verovatno najveći multikulturalni festival, gde se sreće više od pola miliona ljudi iz više od 100 zemalja. Ove godine Sziget festivalu je dodeljena nagrada za „Omiljeni festival izvođača“, što je bila jedina nagrada koju Sziget nije imao. Program će nastaviti da se upotpunjuje, a ovoga puta organizatori su za nas spremili 18 novih imena. CLEAN BANDIT na Sziget festivalu!

Organizatori festivala se trude da program bude što raznovrsniji i da pokrije sve žanrove muzike. Ovoga puta na glavnu binu stižu Kasabian, Billy Talent, Jamie Cullum, The Kills, Clean Bandit i Metronomy. Veliki šator A38 će ugostiti izvođače kao što su Interpol, Crystal Fighters, The Pretty Reckless, Fritz Kalkbrenner, Cashmere Cat, Jagwar Ma, Charli XCX, Danny Brown dok će dom elektronske muzike Telekom Arena biti mesto izvođenja za Sunnery James & Ryan Marciano, Flume i Maurice West. Energični bend Leningrad nastupaće na World Music bini.

Imena objavljena do sada po abecednom redu:

Bad Religion
Billy Talent
Cashmere Cat
Charli XCX
Clean Bandit
Crystal Fighters
Danny Brown
Dimitri Vegas & Like Mike
DJ Shadow
Flume
Fritz Kalkbrenner
GTA
GusGus
Interpol
Jagwar Ma
Jamie Cullum
Kasabian
Kensington
Leningrad
Mac Demarco
Major Lazer
Maurice West
Metronomy
Oh Wonder
Oliver Heldens
Sunnery James & Ryan Marciano
The Kills
The Pretty Reckless
Tom Odell
Two Door Cinema Club
Vince Staples
W&W

Za više informacija posetite našu internet stranicu:

www.szigetfestival.com

Karte su dostupne na:

www.szigetfestival.com/tickets

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,