Home

VESTI

OK akcija!! OK avantura za 5!!

No Comments Festival OK fest

NEKTAR OK FEST 2019 

OK AKCIJA!!! OK AVANTURA ZA 5!!! 

 

 

I ove godine 12/13/14 jula najljepše trenutke na Tjentištu podijeli sa prijateljima. Nektar OK Fest donosi ti posebnu OK AKCIJU – OK avanturu za 5!!! Iskoristi posebne pogodnosti od 20. do 30. maja i uživaj u nezaboravnoj OK avanturi. Okupi ekipu, izaberi jednu od opcija koju ti nudi OK AKCIJA i prepusti se najboljoj zabavi.   

Paket “OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica” 4 + 1 gratis = 140,00 KM. Po cijeni 4 paketa za boravak u OK kampu i mogućnost prisustva svim koncertima unutar festivalske zone na Tjetištu, 5 prijatelja imaće priliku da uživa u sjajnom festivalskom programu ovogodišnjeg šestog po redu Nektar OK Festa.  

 

Paket “OK fest IIIOK kamp + ulaznica + prevoz” 4 + 1 gratis = 280,00 KMOni koji žele da iskoriste organizovani prevoz do festivala imaju mogućnost da izaberu ovaj paket koji osim trodnevnog boravka u OK kampu i ulaznica za sve koncerte uključuje prevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad. I u ovoj opciji 5 prijatelja uživa u OK avanturi po cijeni 4 paketa. 

 

Kako do svojih paketa u okviru OK AKCIJE saznajte na www.okfest.net/#booking   

 

Tražite razlog da okupite ekipu i pridružite nam se na Tjentištu 12/13/14 jula? Donosimo više od jednog – uživanje u jedinstvenom ambijentu jednog od najstarijih, najvećih, ali zasigurno i najljepših nacionalnih parkova u regiji; rafting avantura najdubljim evropskim kanjonom rijeke Tare; posjeta najljepšim vidikovcima u prašumi Perućici i fantastičnim predjelima NP Sutjeska i naravno uživanje u preko 20h odličnog muzičkog programa na čak tri festivalska stage-a.  

 

Jägermeister main stage: Franz Ferdinand – Dubioza kolektiv – Nele Krajlić – Brkovi – Goblini – Edo Maajka – Partibrejkers – Pips, Chips & Videoclips – Helem nejse 

 

Sensation OK stage: Let 3 – Vojko V – Iskaz – M.O.R.T – Bjesovi – Đorđe Miljenović 

  

OK Summer stage: Mladen Tomić – Nebs Jack  Space Motion 

 

I to nije sve, uskoro donosimo još novosti i sadržaja koji nas očekuju na Nektar OK festu 2019. Zato iskoristi OK akciju od 20. do 30. maja i osiguraj sebi i prijateljima najbolju OK zabavu ovoga ljeta. 

 

Nektar OK Fest i ove godine prate, banka partner festivala Addiko Bank i prijatelj festivala kompanija m:tel.  

OK team  

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,