Home

VESTI

Vodimo vas “Podzemni svet: Krvavi ratovi”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas "Podzemni svet: Krvavi ratovi"Od prvog filma „Podzemni svet“ o sukobu vampira i vukodlaka koji je zaintrigirao publiku širom sveta prošlo je četrnaest godina!

 

Kad je prvi film počeo da se prikazuje 2003. godine u bioskopima, niko nije mogao da pretpostavi da će upravo iz njega da se izrodi jedan od najdugovečnijih filmskih serijala 21. veka. Peti deo koji nosi naziv „ Podzemni svet: Krvavi ratovi“ naći će se od 8. decembrana repertoaru domaćih bioskopa.

 

Kao i u prethodnim nastavcima, glavnu ulogu tumači zgodna Kejt Bekinsejl koja se nakon više od četiri godine vraća ulozi koja ju je proslavila – vampirice Selene koja vodi rat sa vukodlacima. Najnoviji trejler koji najavljuje ovaj filmski hit, ali i transformaciju glavne junakinje možete pogledati ovde.

 

 

 Transformacija Kejt Bekinsejl koju niko nije očekivao!

Transformacija Kejt Bekinsejl koju niko nije očekivao!

 

 

Nakon epske bitke u filmu „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ postoji mogućnost da se jednom zauvek okonča dugogodišnji sukob između vampira i vukodlaka. Radnja petog dela se nastavlja tačno gde se završila radnja filma „Podzemni svet: Buđenje“. 

 

Vukodlaci su u međuvremenu pronašli novog vođu – Mariusa koji je u njihove redove ulio fanatičan osećaj svrhe i discipline. Marius pokušava na sve načine da se domogne Selene i njene krvi, koja može da ga učini najmoćnijim stvorenjem na Zemlji.

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=TKFjdtYKFQY|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Trejler za akcioni spektal „ Podzemni svet: Krvavi ratovi“

 

Uz Kejt Bekinsejl u filmu „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ glavne uloge igraju Teo Džejms, Lara Pulver, Tobias Menzies, Džejms Faulkner i Čarls Dense. Film je režirala Ana Forester, a scenario je napisao Kori Gudman prema priči čiji su autori Kajl Word i on.

Dosadašnja četiri nastavka akcione horor franšize „Podzemni svet“ na svetskim bioskopskim blagajnama zaradila su gotovo 500 miliona dolara od kojih je najgledaniji upravo četvrti, „Podzemni svet: Buđenje“ koji je sam zaradio blizu 200 miliona dolara.

„Podzemni svet: Krvavi ratovi“ je prepun spektakularnih akcionih sekvenci i dosad najkvalitetnijih vizualnih efekata kada su ovaj žanr i serijal u pitanju. Fanovi širom sveta, pa i u Srbiji sa razlogom iščekuju ovu pravu filmsku poslasticu.

 

 

 Podzemni svet u bioskopima od 8. decembra!

Podzemni svet u bioskopima od 8. decembra!

 

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj film 8.12.2016. godine, u 20:30h u Cineplexx Ušće Shopping Centru.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"PODZEMNI SVET".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan projekcije, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}