Home

VESTI

Vodimo vas na West fest, Čačak!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na West fest, Čačak! West Fest projekat nastaje kao inicijativa mladih ljudi grada Čačka, koji nastoje da poboljšaju društveni život svog grada.

Pod ovim projektom podrazumeva se noćna žurka i muzičko-scenski spektakl kakav ovaj grad još nije imao priliku da doživi. Spremni smo da našim sugrađanima obezbedimo savršen spoj audio-vizuelnog doživljaja koji će ih ostaviti bez daha. Ovaj muzički festival će imati čast da ugosti jedno od svetski-poznatih imena elektronske muzike.

 

Čačak je bio domaćin nekoliko događaja koje je karakterisala elektronska muzika, ali nije ugostio muzički festival, koji će se kontinuirano održavati svake godine, koji će postati tradicija i povećati aktivnost grada, značaj i svest o gradskim kulturnim dešavanjima.

Članovi West Fest tima imaju želju da ovim festivalom u pozitivnom svetlu predstave svoj grad i privuku što više posetilaca, kako ove tako i narednih godina.

West Fest tim će raditi na izgradnji brenda i informisanju publike o odigravanju ovako velikog događaja u Čačku planiranog za 5. januar 2012, tako da će promotivna kampanja krenuti već sredinom novembra. Pored West Fest tima na projektu radi preko 50 volontera koji uveliko promovišu festival na društvenim mrežama.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"WEST FEST, ČAČAK".

Rok za slanje mailova
je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Dođite na promotivne žurke i možda baš Vi budete jedan od srećnih dobitnika besplatnih karata za West Fest.

U cilju promovisanja festivala biće organizovane i dnevne akcije na trgovima već pomenutih gradova.

Noseći događaj i vrhunac West Fest festivala je nastup DJ-a Arno Cost-a, jednog od vodećih imena svetske DJ scene. ARNO COST je jedan od najmlađih, ali i najtalentovanijih francuskih producenata i DJ-eva. On je za vrlo kratko vreme zaseo na sve vrhove svetskih muzičkih top lista.

Njegova produkcija oduševila je mnoge poznate i već eminentne svetske producente, a sam Arno Cost kaže da je oduvek bio fasciniran muzikom. Zato, ne čudi što je već s 23 godine postao simbol i nezaobilazno ime najvećih klupskih, ali i festivalskih manifestacija u svetu. Njegov talent su prepoznali velikani dance scene, a njegov hit "Magenta" podržali su već tada iskusne kolege i legende Pete Tong, Sebastian Ingrosso, Tom Novy i dr.

 

 

 West fest u Čačku! Dolazi Arno Cost!

West fest u Čačku! Dolazi Arno Cost!

 

Spisak osoba koje danas traže muzički pečat ovog mladog producenta je veliki, a pominjanjem imena Davida Guetta-e kojem je Arno Cost u 2008. godini napravio par remixa za njegov album dovoljno govori o njegovom potencijalu.

U zajedničkoj želji da ova manifestacija doživi svoj vrhunac i podigne duh mldih u našem gradu, podršku su nam pružili lokalni DJ-evi: Grab Your Beat, Kućna Muzika i Soundphilia.

Završnicu ovog događaja upriličiće dobro poznat DJ Aćim (Selected/Renaissance Serbia). Aćim je jedan od najtraženijih beogradskih DJ-eva. Puštajući muziku po zemlji i inostranstvu, doprinosi postavljanju Beograda na klubsku mapu. Njegov zvuk se prostire od deep do progressive housea sa jakim primesama electro i tribal elemenata.

Cena karte za West Fest je 800 din, a u promotivnom periodu 600 din. Cena VIP karte je 4000 din.

 

 

Više informacija:

www.westfest.org.rs

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}