Home

VESTI

Vodimo Vas na Voidloss (UK) u KC Grad

No Comments Vodimo vas

Voidloss (UK) @ EDIT:TEHNO | KC GradNova EDIT:TEHNO sezona počinje gostovanjem jednog od egzotičnijih aktova na globalnoj tehno sceni.

Voidloss (uk) , vlasnik Singularity i Dirty Bass Grooves etikete, premijerno će nastupiti u Beogradu i Srbiji u subotu 23 oktobra u Kulturnom Centru GRAD.

Voidloss je stvorio reputaciju glasa individualnosti u rastućem moru kompromisa na tehno sceni. Njegov Live nastup impresionirao je ljude po klubovima širom sveta.

 

Svojim izdanjima nastavljaja da pomera granice definicije tehno zvuka u neprestanoj potrazi za tačkom gde se intelektualni i filozofski umetnički ideali susreću sa primalnim plemenskim ritmovima.

 

Njegova muzika zasnovana je na etici industriala sa vidljivom umetničkom i eksperimentalnom crtom.

 

{xtypo_rounded1}Muzički online magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorom, Vas vodi na ovaj event. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj telefona. U subjectu obavezno napišite: "Voidloss (UK) u KC Grad{/xtypo_rounded1}

Produkijskom i konceptualnom podrškom daje značajan doprinos domaćem projektu koji se fokusira na eksprimentalni tehno – " Teskoba Recordings" čiji su pokretači Concrete djz.

 

Poznat po besprekornoj produkciji , kreativnoj emotivnoj kompoziciji , jedinstvenom live nastupu i temeljnom umetničkom i tehničkom znanju , Voidloss je jedinstven ekcentirčan tehno talenat koji ce vam razmrdati um , telo i dušu.

 

 

 Voidloss (UK) @ EDIT:TEHNO | KC Grad

Voidloss (UK) @ EDIT:TEHNO | KC Grad

 

 

EDIT:TEHNO @ Kulturni Centar GRAD | Subota 23 Oktobar 2010

VOIDLOSS [Singularity / Surface / Teskoba] London /UK
CONCRETE DJz [Armatura / Teskoba] Belgrade /SER

visuals: Dominator [Kosmoplovci / Corrosion] Belgrade /SER