Home

VESTI

Vodimo vas na “Tuborg Serbia Dance Tuning” u Pančevo!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na "Tuborg Serbia Dance Tuning" u Pančevo! U subotu 7. jula na Tamiškom Keju (iza Doma Vojske) u Pančevu, održaće se “Tuborg Serbia Dance Tuning” party sa početkom u 22 h.

Za dobru muziku i odličnu atmosferu pobrinuće se: Peppe, Goran Starčević i Glasskeeperz.

“Tuborg Serbia Dance Tuning” je serijal žurki koje će se nakon sjajnih reakcija publike nastaviti u 2012. Godini, u više od 10 gradova, sa ciljem da promoviše kvalitetnu klupsku muziku i zabavu na najvišem nivou, kao na najpoznatijim žurkama ovog tipa u svetu.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"TUBORG SERBIA DANCE TUNING".

Rok za slanje mailova je do 11h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 “Tuborg Serbia Dance Tuning”

“Tuborg Serbia Dance Tuning”

 

 
Serijal žurki “Tuborg Serbia Dance Tuning” je zasnovan na nastupima domaćih DJ-eva iz sfere elektronske muzike, a sve događaje će pratiti najsavremenija produkcija sačinjena od najboljih zvučnih i svetlosnih sistema.

 

 

 Vodimo vas na "Tuborg Serbia Dance Tuning" u Pančevo!

Vodimo vas na "Tuborg Serbia Dance Tuning" u Pančevo!

 

 

Serbia Dance Tuning, Facebook stranica

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}