Home

VESTI

Vodimo Vas na Tribal Fussion Sessions

No Comments Vodimo vas

Vodimo Vas na Tribal Fussion Sessions

Prvi put u Beogradu, u Kulturnom centru Grad, zadovoljstvo nam je da predstavimo inovativnu, urbanu fuziju plesa i muzike.

Tribal fusion je u svetu veoma poznat i popularan stil plesa. Plesni pokreti tribal fusion-a inspirisani su Balkanom, Bliskim i Dalekim Istokom, Indijom, Afrikom i drugim zemljama. Autentični pokreti različitih podneblja spajaju se kroz plesnu fuziju sa pokretima flamenka i modernog baleta, kao i sa elementima joge i borilačkih veština.

Ovaj elegantni i atraktivni ples izuzetne snage – u kombinaciji sa modernim zvucima elektronske, etno, gotik ili džez muzike – daje kao rezultat izuzetan scenski spoj različitih kultura.

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 2×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Tribal Fussion"

 

Vodimo Vas na Tribal Fussion Sessions

 

Beogradska plesna trupa Tribalica će se ovom prilikom predstaviti publici.

 

Specijalna gošća na ovom događaju biće Tjarda Van Straten iz Holadnije, jedna od najpoznatijih tribal fusion plesačica u Evropi, koja će nastupiti uz pratnju našeg poznatog kontrabasiste Đorđa Stjepovića.

 

Posle plesnog nastupa podršku zabavi će pružiti naš DJ dvojac Shazalakazoo, sa kojim će se nastaviti druženje tokom večeri.

 

 

Tribalica
www.myspace.com/tribalica

Tjarda Van Straten / Holandija
http://www.tjarda.nu/
http://www.the-uzume.com/

ĐorĐe Stijepović / SRB&USA
www.djordjestijepovic.com

Shazalakazoo / SRB
www.myspace.com/shazalakazoo

Ulaz: 200 RSD