Home

VESTI

Vodimo vas na Top Of The Hill 2013!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Top Of The Hill 2013!Četvrtu godinu za redom, na samom vrhu planine Bukulja, pod vedrim nebom, imate priliku da uživate u sedmoćasovnom spoju prirode i muzike.

OpenLoadPlay, organizacija koja postavlja standarde dobrog provoda u Aranđelovcu, pažljivo je selektovala izvođače za ovogodišnju Top Of The Hill žurku, na kojoj ćete pored domaćih, uživati i u setovima stranih izvođača, odnosno "komšija".

 

Po prvi put, na Top Of The Hill-u, imamo priliku da ugostimo jednog Holanđanina. U pitanju je Marc Pollen! Sjajan producent, još bolji DJ, koji je svojim poslednjim izdanjima prikupio simpatije velikana progressive house scene.

Iz Bosne i Hercegovine nam dolazi Vanyano! Izvodjač koji pleni savršenom tehnikom, čiji se setovi pretaču iz deep house-a u lagani ritmički progressive, pa čak i techno. Vanyano, producent kojeg možete primetiti na etiketama kao što su Whose House, Future Lovers, Balkan Connection, Stripped itd.

 

 

 Vodimo vas na Top Of The Hill 2013!

Vodimo vas na Top Of The Hill 2013!

 

 

Treći po redu izvodjač, već svima naveliko poznat, Damjan Eltech! Dovoljno je reći da se proslogodišnji Top Of The Hill pamti po njegovom setu! Damjan će ovom prilikom da vam predstavi niz novih izdanja koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Iz komšijskog Lazarevca, verovatno i jedan od najboljih tamošnjih tech house dj-eva, čovek koji polako zazire u svet produkcije, Yogi Man! Ekipu prethodno predstavljenih izvodjača prate trojica članova OLP organizacije, Jerry, Nemanja i Jelly For The Babies, koji će otvoriti vrata ovogodišnjeg Top Of The Hill-a!

Dolazite?

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"TOP OF THE HILL 2013".

Rok za slanje mailova je do 16h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

TOP OF THE HILL 2013 ▪Cena ulaza: 300RSD ▪Start: 21:00

Lineup:
Marc Pollen [Holandija]Vanyano [Bosna i Hercegovina]Damjan Eltech [Beograd]

 Yogi Man [Lazarevac]Jelly For The Babies [Arandjelovac]Nemanja Djordjevic [Arandjelovac]Jerry White [Arandjelovac]

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡
Medijski sponzor: MTV
≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}