Home

VESTI

Vodimo vas na “This is a festival”, Tube

No Comments Vodimo vas

This is a festival, The TubePredstavljamo vam "This is a festival" koji se održava u klubu Tube 16,17. i 18. decembra i okviru koga će nastupiti pet internacionalnih imena.

 

Ovde godine gosti su: DJ Food, DJ Ahmaad, DJ Felony Flats, Noze Live, DJ T, Dejan Milićević, Tijana T, DJ David Penn i DJ Pookie.

 

Nakon velikog prošlogodićnjeg uspeha kada su tri noći za redom publiku zabavili Terry Francis, LTJ Bukem & MC Conrad i Shapeshifters kao strani hedlajneri, tako i neki od predstavnika domaće scene među kojima su Mistake Mistake, Sevdah Baby, Pookie, Floyd i Dejan Milićević, klub Tube i u ovoj 2010. godini sprema veliko iznenađenje.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"This is a festival, DAN 1", "This is a festival, DAN 2" ili "This is a festival, DAN 3".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Četvrtak 16. decembar, prvi dan festivala dolazi DJ Food iz Velike Britanije, izdavač sa etikete Ninja Tune, čovek koji iza sebe ima preko 25 godina iskustva. DJ Food je najbolje opisati kao hrana za Djeve. 

 

Produciran od strane Coldcut, DJ Food projekat je započet 1990. godine sa prvim izdanjem albuma Jazz Brakes koji i do danas ne prestaje da izdaje.

 

Jazz Brakes Volume započinje seriju najboljih albuma na lejblu i to nisu samo kolekcije brejka, lupova i semplovaidealnih za savršen mix, remix i produkciju, već čine i prefinjenu kolekciju funky jazz i hip hop tjunova koji se slučaju podjednako i na dancefllou i kućnoj atmosferi. Uz njega te večeri pravi stratch master DJ Ahmaad iz Sarajeva, koga ste 2009. godine mogli da čujete i na Exit Festivalu.

 

 

DJ Food

DJ Food

 

 
Domaća podrška mladi beogradski DJ Felony Flats koji je osvojio publiku crossoverom u kome spaja nu-rave, dubstap, techno pa čak i black metal. Prvo veče festivala u znaku brzog mixa i skrečovanja od jazza, funka, dub stepa, drum’n’bassa pa do nu-ravea. 

Petak 17. decembar, drugi dan festivala, etiketiran je berlinskim zvukom i sa popularnog lejbla Get Physical stižu nam po prvi put Noze koji ce imati Live performans. Ovaj poznati dvojac iz Pariza koji se proslavio hitom „You Have To Dance“ sigurno će vas oduševiti svojim interesantnim nastupom u kome pevaju i šire veseo i pozitivan vajb.

 

Druga zvezda ove večeri festivala je DJ T, čovek koga je domaća publika već imala priliku da sluša i samim tim poštovaoci kvalitetnog berlinskog zvuka sigurno ga neće propustiti. Ovo je veče sofisticirane tech house muzike uz podršku dva domaća andergraund imena Dejan Milićević & Tijana T.

 

 

David Penn

David Penn

 

 
Subota 18. decembar, poslednje veče festivala, za sve ljubitelje pravog disco zvuka, rezident Pache sa Ibize, osnivač „Urbana Recordings“ i sa 15 godina iskustva na elektronskoj sceni, DJ David Penn, uz njega svima omiljeni DJ Pookie kao domaća podrška.

Pretprodaja karata od 1.12.2010. u Диско Бару Младост (Karađorđeva 44) po ceni od 400 dinara za svako pojedinačno veče, a na ulazu kluba Tubecena će biti po 500 dinara po večeri.

 


{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}