Home

VESTI

Vodimo vas na The Timewriter (GER)

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na The Timewriter (GER)Nakon Terry Lee Brown-a, klub “Energija” Vam predstavlja još jedno veliko ime sa “Plastic city” etikete, u okviru druge po redu El Divertido! special večeri!

THE TIMEWRITER a.k.a Jean F. Cochois živi i radi u Nemačkoj. Posle svih uspešnih izdanja koje nam je ovaj čovek podario, sa pravom ga možemo postaviti u top izvođače i producente u Evropi. 

 

Ne samo kao producent, već kao i remixer je stekao veliko poštovanje, radeći za one najveće: Mike Oldfield, Yello, Faithless, Boy George i zaista mnoge druge.

“UK Muzik magazine” njegovu muziku nazvao je pravim i istinskim zvukom 21 veka, muzikom ispunjenom magijom!

Pod raznim pseudonimima u poslednjih petnaest godina objavljuje za etikete kao sto su: Plastic City, Mole Listening Pearls, Elektrolux, Wave Music, Driftwood i Fiji, dok nije odabrao nick koji mu potpuno odgovara!

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"The Timewriter (GER)"

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

“Mislim da svako od nas upravo to radi svakodnevno – beleži vreme. Svaki život nosi sopstvenu priču, koju svaka osoba sama zapisuje iz dana u dan. Zbog toga sam odabrao taj nick.” (The Timewriter)

Nemački  deep house genije The Timewriter, u aprilu mesecu završio je svoj šesti po redu album, objavljen za Plastic City, a nazvan “Tiefenschon” (u slobodnom prevodu ‘prelepa dubina’). Dubok, melodičan,  vrlo dobar i za iskrenu preporuku!

Melodičan groove, zvuk za razmišljanje, opuštajuća vožnja (kakav je i njegov život), to je ono što je karakteristično za Jean-a i što 11. decembra možemo od njega da očekujemo!
 
 
The Timewriter (GER)
The Timewriter (GER)
 
 
 SUBOTA, 11. DECEMBAR 2010.
KLUB “ENERGIJA”
Nušićeva 8, Beograd

El Divertido! special
••• THE TIMEWRITER•••
(Plastic City, 8bit Records, Germany)
+
Deep Lomatic (Dirty Cover)
Marko Vuković (SillyHeadz)

 
 Broj karata strogo je limitiran i ograničen kapacitetom kluba! Cena u pretprodaji 500din!
 
 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}