Home

VESTI

Vodimo vas na Super Indie Saturday

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Super Indie SaturdayVeć više od šest meseci, posle izuzetno uspešnog zajedničkog rada na Kalemegdanu, Kišobran ekipa planira ponovno okupljanje sa proslavljenim Indie-Go! DJ timom.

Gun Club je za ovakav vid žurke uvek dobar izbor: velika bina, veliki zid koji će "napasti" Kišobranovi VJ-evi i veliki prostor u koji mogu da stanu svi ljudi željni dobrog provoda ispunjenog brojnim audio i vizuelnim efektima.

 

Najjači beogradski indie-rock DJ timovi ponovo udružuju snage i pripremaju Super Indie Saturday!

 

Super indie družina sve zainteresovane u subotu poziva u Gun Club.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"SUPER INDIE SATURDAY".

Rok za slanje mailova je do 14h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Dok DJevi budi radili ,,back2back”, VJ tim će osvetliti klub svojim projekcijama. Poznati kao party inovatori, Kišobrani će aktivirati i Twitter zid sa novim trending tagovima.

It’s Super. It’s Indie. It’s Saturday. It’s all the way!

 
Cena ulaznice je simboličnih 150 dinara.

 

 

 Vodimo vas na Super Indie Saturday

Vodimo vas na Super Indie Saturday

 

 

 

Subota 25. februar, 22.30

SUPER INDIE SATURDAY @ GUN CLUB
uz Indie-Go! i Kišobran

Ulaz: 150 dinara

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}