Home

VESTI

Vodimo vas na Šumadija fest 2012 (KG)

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Šumadija fest 2012 (KG)Na predstojećem Šumadija FEST-u u Kragujevcu svoje gostovanje 24.08.2012. pored Zabranjenog Pušenja potvrdili bendovi Ortodox Celts i Del Arno Bend. Iste večeri ispred pomenutih izvodjača nastupiće i Vatra (HR), CHBS, Stars Inc, The Bite, Brainwashed, Deadly Mosh i Empathy .

Drugog dana festivala nastupiće DJ Muki, DJ Denis Herman, Makao Band i TDI Radio Crew.

 

U okviru dnevnog programa festivala Šumadija FEST tim organizovaće sportska takmičenja, umetničke radionice i predavanja o važnosti očuvanja životne sredine i KAMP za sve ljubitelje prirode…

Nastao kao ideja da se u srcu Šumadije napravi dogadjaj koji će svojim bogatim muzičkim , kulturnim i sportskim programom okupljati mlade iz celog sveta.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ŠUMADIJA FEST 2012".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Prvi ŠUMAdija fest održan 27. avgusta 2011. godine na Šumadija sajmu u Kragujevcu. Nastupali: "Nikad spremni" – Uzice,"Dark sky"- Kosovska Mitrovica, "Boneyard" – Kragujevac, "Istok iza" – Kragujevac, SUNSHINE i YU GRUPA kao nosioci festivala.. a za kraj dee jay Sevdah baby i dee jay Flip.

Festival će se od 2012. godine održavati svake godine u isto vreme u trajanju od 2 dana i to poslednjeg vikenda u avgustu.

U realizaciju narednih festivala biće uključene kancelarije za mlade, studentske organizacije kao i humanitarne organizacije.

 

 

 Šumadija fest 2012, Kragujevac

Šumadija fest 2012, Kragujevac

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}