Home

VESTI

Vodimo vas na Stuttgart Online u Gun-u!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Stuttgart Online u Gun-u!

Stuttgart Online, predstavnici novog talasa domaće muzičke scene, nastupiće u petak u Gun Club-u.

Bend će koncertno promovisati album „Radost svakog domaćinstva“, odnosno besplatan download ovog izdanja putem Exit Music sajta.

 

Album objavljen pod etiketom Odličan hrčak snimljen je tokom 2009. godine u studiju Digimedia u Beogradu. Producent je Boris Mladenović, a postprodukciju i mastering potpisuje studio Digimedia.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Stuttgart Online".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Izuzetan doprinos u izradi ovog albuma dali su i članovi beogradskih sastava Repetitor, Multietnička atrakcija, Nežni Dalibor, Kriške i Grupa kao takva.

„Radost svakog domaćinstva“, izdanje koje će biti dostupno za besplatan download na sajtu Exit Music, bend opisuje kao reakciju na sredinu u kojoj egzistira, kao bitku za bolju planetu. Stuttgart Online nude odgovore i prigovore na svet oko nas.

 

 

 Stuttgart Online u klubu Gun!

Stuttgart Online u klubu Gun!

 

Stuttgart Online će koncertom u Miloša Pocerca 10 još jednom dokazati zašto su svrstani među najenergičnije i najiskrenije bendove današnjice.

 

Petak 28. januar
STUTTGART ONLINE @ GUN CLUB
Podrška: Disko mafia

Cena karte 300 dinara
Vrata Gun Club-a otvaraju se u 22.30

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}