Home

VESTI

Vodimo vas na “Stena i kotur” u BitefArt Cafe Summer Stage

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na "Stena i kotur" u BitefArt Cafe Summer Stage"Stena i kotur" je jedinstvena scenska postavka, koja u sebi kombinuje elemente pozorišne predstave, stand up-a i koncerta.

 

U predstavi učestvuje dvoje glumaca (Daniel Sič iJelena Gavrilović) i trojica muzičara koji izvode živu muziku (Dušan Bezuha na gitari, Branko Isaković basista i Dejan Nikolić bubnjar). 

 

Tekst su zajedno napisali Dr Aleksandar S. Janković i Vladimir Aleksić. Pisali su, zapravo, odvojeno, a onda su spojili ono što su uradili.

Naslov "Stena i kotur“ je direktni, sirovi i surovi prevod engleskog termina "rock and roll". Ponekad stvari treba nazvati pravim imenom.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"STENA I KOTUR".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Glavni lik (Đavo, igra ga Danijel Sič) nam priča istoriju rokenrola želeći da nas ubedi da odustanemo od života bez kreativnosti. U tome mu pomažu Mala (Jelena Gavrilović) i Bend „Stena i kotur“.

Kroz predstavu saznajemo mnoštvo zanimljivih detalja iz istorije rokenrola i iz biografija muzičkih velikana i slušamo u originalnom izvođenju neke od najznačajnijih rokenrol pesama.

Predstava traje oko 100 minuta i ima jednu pauzu.

Posebno je zanimljivo što „Stena i kotur“ ponekad ima i goste, pa publika ne zna koje će izvođenje predstave gledati – predstava se menja, a sa njom i učesnici.

 

 

Vodimo vas na "Stena i kotur" u BitefArt Cafe Summer Stage

Vodimo vas na "Stena i kotur" u BitefArt Cafe Summer Stage

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}