Home

VESTI

Vodimo vas na Sam Paganinija i RAVEOLUTION!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Sam Paganinija i RAVEOLUTION!Na još jedan dugo očekivani Raveolution spektakl stiže nam Sam Paganini, jedan od najuspešnijih DJ-eva i producenata današnjice.

     

Ovaj Italijan će pred beogradskom publikom nastupiti u petak, 12. maja u Magacin Depou, zajedno sa svojom koleginicom ZØE koja potpisuje za istu etiketu kao i Paganini – legendarni Drumcode tehno maga Adama Beyera.

   

Domaću podršku pružiće mu Andrew Meller i Concrete DJz. Karata za ovaj događaj ostalo je još jako malo, i to po ceni od 1590 RSD za obične i 2500 RSD za VIP ulaznice, a mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs. Na samom ulazu na žurku karte će koštati 2000 i 3000 RSD.

 

Postoje trake koje se smatraju klasicima žanrova elektronske muzike, a jedna od takvih je upravo “Rave” Sam Paganinija. “Rave” se 2014. godine našao na Paganinijevom debi albumu “Satellite” koji je objavio Drumcode, a od 15. septembra 2014 kada je objavljena na YouTube ima preko 8,5 miliona pregleda i ne prestaje da oduševljava. O popularnosti trake govori i to što je postala ubedljivo najpopularnija iz čitavog kataloga Drumcode etikete.

 

 

 Vodimo vas na Sam Paganinija i RAVEOLUTION!

Vodimo vas na Sam Paganinija i RAVEOLUTION!

 

Traka je možda privukla pažnju nazivom, ali je osvojila zvukom. “Rave” je bio skriveni dragulj albuma i na neki način predstavlja kulminaciju zvuka po kome je poznat Paganini. Najprepoznatljiviji element trake jeste melodija, četiri tona koja je čine underground himnom. Vajb trake je napet i odmah je oduvao svakoga ko se našao na podijumu.

 

'Samo ime trake privlači pažnju, naziv predstavlja nešto posebno za mnoge entuzijaste', 'Od trenutka kada krene traka do kraja potpuno te obuzme', 'Kada krene Rave svet i okruženje prestaju da postoje i imate samo želju da se pokrenete, izgubite se u zvuku', samo su neke od rečenica autora recenzija.

 

 

Vodimo vas na Sam Paganinija i RAVEOLUTION!

Vodimo vas na Sam Paganinija i RAVEOLUTION!

 

“Rave” je možda nastao u pravom trenutku, kada su rave kultura i sam termin ponovo dobijali na popularnosti, a možda je sam uticaj na to imala i traka. Mnogi snimci publike koja je oduševljena već na prvim taktovima “Rave”-a govore o tome da je u pitanju kultna traka i jedna od najpopularnijih u skorijoj istoriji techno muzike.

 

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"RAVEOLUTION".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}