Home

VESTI

Vodimo vas na Rimming Show party!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Rimming Show party!Radijska emisija “Rimming Show” u subotu će biti prenesena u Gun Club!

Uz house, dubstep, fuky i rave klub u Miloša Pocerca 10 pretvoriće se u plesni podijum.
 
The Good Guys DJ set, audio vizuelni dvojac, čine Andrija Kovač i Bojan Čizmić iz Novog Sada i nastupaju live, a u subotu će biti njihov premijerni DJ set u Beogradu.

 

DJ setove će imati i Flip, Felony Flats, Thunderloops i Jung B. Subotnje muzičko dešavanje u Gun Club-u biće dopunjeno i vizuelnim doživljajem za koji će biti zadužen Kiborz.
 
Cena karte 200 dinara pre, odnosno 300 posle ponoći.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Rimming Show party". 

Rok za slanje mailova je na dan eventa, za svaki pojedinačni event, do 10:00h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

 

Subota 04.12.2010. GUN CLUB

THE GOOD GUYS DJ SET

FLIP,

JUNG B,

FELONY FLATS,

TOBY 

 

 

 The Good Guys

The Good Guys

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject stavite ime eventa (ili filma), a u nastavku maila upišete vaše ime i prezime kao i broj mobilnog telefona. Mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje karata od strane dobitnika, Muzički internet magazin, Clubbing.rs neće objavljivati spisak i imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}