Home

VESTI

Vodimo vas na reprizu: DJ Rolando

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na reprizu: DJ RolandoZa reprizu nezaboravnu žurku garantuje legenda iz Detroita Rolando, autor višegodišnje himne dancefloor-ova mnogih svetskih klubova “Nights of the jaguar“.

U svom setu kombinuje čikaški i detroitski zvuk, od hausa preko tehna, ne ostavljajući ni jedan podijum ravnodušnim, u šta će moći da se uvere i gosti kluba “The Tube” 1.januara.

 

Rolando je klasičan predstavnik “stare škole” iz Detroita. Karta za reprizu košta 500 dinara.

Sve dodatne informacije i rezervacije na
062 82 39 901 i 064 21 25 794.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"REPRIZA – DJ ROLANDO".

Rok za slanje mailova
je večeras do 19h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 1h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

 

DJ Rolando
DJ Rolando

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}