Home

VESTI

Vodimo vas na Refresh festival 2013

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Refresh festival 2013Refresh festival ovog leta  održaće se od 8. do 10. avgusta u diskoteci Maksimus u Kotoru.

 

Uzbudljivo otvaranje sedmog Refresh festivala ovog leta spremaju četiri dame, princeza nemačkog deep house talasa i osnivač berlinskog lejbla „Mobilee”, Anja Schneider, “bass junkie” Hannah Holland, nova nada svetske DJ scene Mama i Amerikanka Lady Blacktronica.

 

Refresh će se održati od održati od 8. do 10. avgusta u Kotoru u diskoteci Maksimus i publici na moru ponovo donosi tri dana sjajne zabave uz neka od najznačajnijih imena elektronske muzičke scene.
  

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na Refresh festival 2013.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"REFRESH FESTIVAL 2013".

Rok za slanje mailova je SUTRA (8. avgust 2013. godine) do 13h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

Nakon plesanja do jutra prve festivalske noći u ritmovima koje će diktirati dame, drugo veče festivala 9. avgusta začiniće Helmut Geier aka DJ Hell, jedan od najpopularnijih DJ-eva na svetu. Uz prijatelja Svena Vatha smatraju ga za najboljeg nemačkog DJ-a, a upravo njegovo ime stoji iza uspeha izvođača kao što su Fisherspooner ili Miss Kittin. Na listi njegovih saradnika nalaze se i P.Diddy i Grace Jones.  

Treće večeri, 10. avgusta na Refresh stiže Arno Cost, autor megahitova „Magenta“ i „Cyan“. DJ koji je već sa 23 godine postao simbol najvećih klupskih, ali i festivalskih događaja širom sveta. Njegov talenat i delo prepoznali su David Guetta, Pete Tong, Sebastian Ingrosso, Bob Sinclar, Ian Carey, Tom Novy, sa kojima je Arno sarađivao.  

Novitet festivala ove godine biće i novi Fresh stejdž, koji će predstaviti imena sa domaće scene, a među najavljenima su 2beat or not 2beat, Rex Regis, Šarlo, Felony Flats, Beat at Joe’s, DJ Cule, Montech, GileRZ, BeGood.

 

 

 Dame otvaraju sedmi Refresh festival u Kotoru!

Dame otvaraju sedmi Refresh festival u Kotoru!

 

 

Ulaznice za Refresh festival mogu se kupiti u Srbiji putem sajta Gigstix.com. Cena trodnevne ulaznice iznosi 2400 dinara, dok se jednodnevne ulaznice mogu kupiti po ceni od 1200 dinara. Za sve studente i srednjoškolce obezbeđen je popust uz indeks ili đačku knjižicu, a cena trodnevne ulaznice sa popustom je 1800 dinara.

Festival koji već tradicionalno na Jadranu okuplja najbolja DJ imena i sjajnu publiku začiniće i ovo leto u Crnoj Gori. Tokom prethodnih šest godina Refresh je posetilo preko 100 000 ljudi, a ugostio je više od sto izvođača iz celog sveta.

 

Na impresivnoj listi DJ-eva koji su nastupali u Kotoru su Sharam Tayebi (Deep Dish), Hernan Cattaneo, Ian Pooley i Dave Clarke, Carl Craig, Bob Sinclair, Steve Angello, Dave Spoon, Nick Warren, Martien Ten Velden.

 

www.refreshfestival.com
www.twitter.com/RefreshFestival
www.facebook.com/refreshfestival

 

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}