Home

VESTI

Vodimo Vas na Refract festival

No Comments Vodimo vas

Vodimo Vas na Refract festivalPosle informacija da je usled nepovoljnih vremenskih uslova promenjena lokacija Refract festivala za 21.05.2010. kada nastupaju KID LOCO & BELLERUCHE, kao i za 22.05.2010. kada nastupaju MICHAEL MAYER & SUPERPITCHER, sledi…


Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa organizatorom, vas vodi na ova dva eventa. Delimo Vam 3×1 kartu za svaki event. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj telefona. Obavezno u subject napišite:"Kid Loco & Belleruche" ili "Michael Mayer & Superpitcher"

 

Ova dva muzička događaja će se umesto na prvobitno najavljenoj Kalemegdanskoj tvrđavi održati u Bioskopu BALKAN (Braće Jugović 16).

 

 

REFRACT festival!

REFRACT festival!

 

 

 

Kako smo od samog početka želeli publici da pružimo poseban ugođaj, odlučili smo se na potpuno novu lokaciju koja se nalazi u samom centru grada i koja će svakako dati poseban pečat ovogodišnjem Refract festivalu.

 

U junu nas očekuju dva događaja na Kalemegdanskoj tvrđavi: 16.06.2010. THE WHITEST BOY ALIVE i 24.06.2010. CARIBOU. Nadamo se da će vremenski uslovi tada biti povoljni i da ćemo ovim događajima prisustvovati pod otvorenim nebom