Home

VESTI

Vodimo vas na Refract 2011: JESSICA 6

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Refract 2011: JESSICA 6

Za Naomi Ruiz, rođenu i odraslu u Sunset parku, bruklinškom delu Njujorka poznatom kao epicentru stvaranja buntovničkog hip-hopa, pevanje je došlo normalno i pre nego što je počela da izgovara prve rečenice.

Nakon objavljivanja debi albuma 2005.godine, Lost In Lust, ima turneju sa CocoRosie, Debbie Harry i Antony & The Johnson's. Njena skorašnja saradnja sa Hercules & Love Affair, zvezdama top lista izdavačke kuće DFA, vodi je na svetsku turneju kao deo trenutno najdimaničnijeg live dance act-a.

 

Guardian joj se čak obraća kao izvođaču koji sa velikim zadovoljstvom ispunjava prostor buduće pop ikone dok njeno izvođenje pesme You Belong zajedno sa Antony & The Johnson's upoređuju sa Alison Moyet iz Yazoo faze.
 
Naomi se zatim vraća korenima i u studiju sarađuje sa klavijaturistom Morganom Wileyom i basistom Andrewom Raposom, poznatim po svom radu sa Hercules & Love Affair i Automato (DFA).

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"JESSICA 6".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Zajedno su poznati pod imenom Jessica 6 i rade na albumu koji spaja minimalistički elektro, dance, pop i R&B. JESSICA 6, bend na koji bi trebalo obratiti pažnju u 2011.godini, najavljuju svoj novi album za kasno proleće pod britanskom eitketom Peacefrog (Joze Gonzalez, Nouvelle Vague, Little Dragon).

 

Prvi singl White Horse se očekuje u aprilu, početkom maja Prisoner Of Love, njihov drugi singl u saradnji sa Antoneyem Hegartyem (Antony & The Johnsons) a album See The Light krajem maja. www.jessica6music.com

 

 

 Refract 2011 - Jessica

Refract 2011 – Jessica

 
BANDA PANDA/ BEOGRAD – DJs / ART PERFORMACE
 
Cena karte u pretprodaji 400 RSD, na ulazu 600 RSD nazad.

{xtypo_rounded2}Jedna od "starih" ideja pri realizaciji Refract-a (još uvek pomalo nesvakodnevnoj kada je Srbija u pitanju…) je stavljanje u pogon i okupljanje nezavisnih i zvaničnih institucija kulture oko jednog projekta.

Rezultat ovog koncepta je nakon sedam godina naravno vidljiv jer svi dobijaju – državne ili gradske kuće kulture dobijaju novu, svežu energiju "spolja", nezavisne institucije prostor za rad, Srbija dobija goste koji nose pozitivne poruke i utiske svojim kućama, dok se neafirmisanim domaćim umetnicima pruža šansa.

Najviše ipak, bar se nadamo dobija publika. Mlada publika koja to više nego zaslužuje bilo gde, na Kalemegdanskoj tvrđavi ili u klubiću u Banatskom Novom Selu. Svejedno, bitno je da se svakog proleća u Srbiji pojavljuje jedan veliki umetnički kaleidoskop sastavljen od mnoštva kreativnih različitosti. Naziv mu je REFRACT.

Inicijativa: Kulturni Front

Suorganizatori: Milenijum – Kragujevac, Kulturni centar Zrenjanin, Centar za kulturu i Korak – Pozarevac, Alternativni kulturni klub i Dom kulture – Banatsko Novo Selo.{/xtypo_rounded2}

 

{xtypo_rounded1}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded1}