Home

VESTI

Vodimo vas na RAVEOLUTION!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na RAVEOLUTION!Žurka koju svi s nestrpljenjem očekuju desiće se u petak, 4. oktobra u Hangaru u Luci Beograd, a razlozi za iščekivanje ove žurke su brojni.

Jači pol raduje činjenica da će pred njima puštati Nastia, dama koja važi za jednu od najlepših DJ-ica i producentkinja na klupskoj sceni.

 

O Nastii se već dosta toga zna – lepa Ukrajinka žari i pali širom sveta, ima svoj radio show Propaganda i istoimenu vinil-only etiketu.

Ono što je možda manje poznato je da je Nastia prvi put ušla u klub sa samo 13 godina i da je taj prvi susret sa elektronskom muzikom odredio njenu dalju karijeru. Svoju ljubav prema muzici prenosi i na svoju ćerku i njene školske drugove, kojima je nedavno održala čas DJ-inga.

 

 

Traumer i Nastia u Beogradu 4. novembra!

Traumer i Nastia u Beogradu 4. novembra!

 

Što se Traumera tiče, ne treba mnogo trošiti reči s obzirom da je u pitanju veteran tehno-scene i „povratnik“ u Beograd. On je definitivno jedan od omiljenih gostujućih DJ-eva i domaća publika još uvek pamti legendarne setove koje im je priredio u sad već kultnom beogradskom klubu The Tube.

 

Njegova traka Hoodlum bukvalno je postala techno himna ne samo u Beogradu, već i u klubovima širom sveta. Do sada je potpisivao za mnoge prestižne label-e poput Desolat-a, Cocoon-a, Skryptöm-a, IRM-a, Sign Industry-ja i drugih, a kako i sam kaže da jako voli da nastupa u Beogradu, sigurni smo da će nam prirediti još jedan nezaboravan set.

 

 

 Traumer i Nastia u Beogradu 4. novembra!

Traumer i Nastia u Beogradu 4. novembra!

 

Domaću podršku Nastii i Traumeru pružiće John Belk i Peter Portman.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice.

 

 

Traumer i Nastia u Beogradu 4. novembra!

Traumer i Nastia u Beogradu 4. novembra!

 

 

Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak.

 

Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, a ovoj listi se pridružuju i Traumer i Nastia koji stiže u Beograd 4. novembra

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"RAVEOLUTION".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}