Home

VESTI

Vodimo vas na prvi Smirnoff Illuminato Lovefest Energy

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na prvi Smirnoff Illuminato Lovefest EnergyPrva Smirnoff Illuminato Lovefest Energy žurka biće održana 11. oktobra u magacinu Depo u organizaciji festivala Lovefest, koji je ove godine nominovan za najbolji evropski festival. Prema rečima organizatora sve je spremno za spektakl, koji će najaviti deveto izdanje najvećeg festivala ljubavi u zemlji.

Kada je reč o izvođačima, u Beograd premijerno dolazi holandski dvojac Detroit Swindle, koji će nastupiti u 2h posle ponoći. Pre njih publiku će zagrejati beogradski dvojac Banda Panda, a sve popularniji duo Nikola Vemić i Dušan Predojević Doo, di-džej pult će preuzeti tačno u ponoć.

 

Posle nastupa Detroit Swindle-a publika će do jutra moći da đuska uz muziku dva talentovana producenta Igora Jadranina i Nemanje Vlahovića poznatijeg pod pseudonimom Manjne.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"LOVEFEST ENERGY".

Rok za slanje mailova je do 13h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Vrata magacina Depo za sve posetioce biće otvorena od 22h, a organizatori preporučuju svima, da na žurku dođu ranije kako bi izbegli gužvu, koja je za događaje Lovefesta uobičajena.

Valuta Lovefesta se seli sa ostrva ljubavi u Beograd
Kao i na svim događajima Lovefesta, piće, suveniri i razne usluge na žurci moći će da se plate jedino Lovefest Energy tokenom. Tokeni će moći da se kupe na mestima koja su obeležena, a cena jedne table iznosi 500 dinara.

Ostalo još malo karata
Trenutna cena ulaznice za prvi Smirnoff Illuminato Lovefest Energy iznosi 1.090 dinara, a karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji. Manji broj ulaznica moći će da se kupi na ulazu.  

 

 

 Vodimo vas na prvi Smirnoff Illuminato Lovefest Energy

Vodimo vas na prvi Smirnoff Illuminato Lovefest Energy

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}