Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “KYLIE 3D”

No Comments Vodimo vas

Taktika On Tour, Smederevo

Koncertni 3D film snimljen tokom svetske turneje „Aphrodite les Folies“ Kajli Minog biće prikazan samo 9. septembra u bioskopima Kolosej i Ster Cinemas u Beogradu i u bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu.

„Kajli 3D“ je prvi 3D koncertni film koji će biti prikazan u domaćim bioskopima.

 

U 120 minuta ovog inovativnog filma, koji je snimljen tokom koncerta u londonskoj hali  „O2 Arena”, smešteni su svi veliki hitovi iz bogate Kajline karijere: „Can’t Get You Out Of My Head”, „Spinning Around”, “What Do I Have To Do”, kao i sjajna verzija pesme “Slow“.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovu projekciju 9. septembra, 21h, bioskop Ster (Dela City).

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"KYLIE 3D".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan filma, za svaki pojedinačni film, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Zlatne kočije, leteći anđeli i vodene fontane koncerata sa turneje „Aphrodite les Folies“ inspirisani su antičkom Grčkom, i čine koncert izuzetnim vizuelnim doživljajem na velikom ekranu.

Posetioci će imati priliku da vide i čuju popularne singlove sa aktuelnog platinastog albuma „Aphrodite”, kao što su „Get Outta My Way”, „Better Than Today”, “Put Your Hands Up“, čiji vrhunac nastupa u finalu izvođenja pesme „All The Lovers”.

 

Koncertni film je nastao u saradnji „Blink TV“, „Darenote/Parlophone EMI Music” i „SKY 3D”, a distribuira ga kompanija „Arts Alliance Media“. Reditelji su Vilijam Bejker i Markus Viner.

 

 

 Taktika On Tour, Smederevo

Taktika On Tour, Smederevo

 

Uzbuđeni smo što imamo priliku da Kajli dovedemo u 3D sale bioskopa. Nastupi „Aphrodite Les Folies“ bili su vizuelno zadivljujući, i 3D ih verno prenosi na velikom ekranu. Bioskopi otkrivaju kako su 3D koncerti dobro iskustvo, i mislimo da će publika uživati u tome što vidi Kajline kostime i scenografiju izbliza, kao i da čuje pesme u 5.1  surround sound kvalitetu.

Howard Kiedaisch, CEO Arts Alliance Media

Ovo je 3D koncertno iskustvo kao nijedno drugo; veoma smo ponosni na činjenicu što smo Kajlinu sjajnu turneju,  „Aphrodite Les Folies”, preneli u bioskop.

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}