Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju animirane avanture “Rio”

No Comments Vodimo vas

RioRIO, nova animirana avantura nastala u saradnji studija „20th Century Fox“ i studija „Bly Sky“ – poznatog po blokbaster franšizi „Ledeno doba“ – u domaće bioskope stiže 14. aprila.

Ovaj animirani film, snimljen takođe i za prikazivanje u 3D bioskopskim salama, je uzbudljiva i duhovita avantura i prvi film iz čuvenog studija „Bly Sky“ namenjen svim generacijama.

 

RIO će biti prvi animirani film ove godine sinhronizovan na srpski jezik. Ulogu Plavka i Biserke igraju Dragan Mićanović i Ana Sofrenović, a u ostalim ulogama pojavljuju se Marko Živić, Luna Lu i Ivan Ivanović.


{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom MegaCom Film vas vodi na projekciju ove animirane avanture u četvrtak 14. aprila u 18h, bioskop Dom Sindikata. Delimo 2×2 ulaznice.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"RIO".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Priča se dešava u jednom od najegzotičnijih gradova na svetu, Rio de Žaneiru, domu karnevala, dugačkih plaža i sambe. Glavni junak priče je Plavko, retki plavi ara papagaj koji živi u malom gradu u Americi misleći da je poslednji pripadnik svoje vrste. On čak ne ume ni da leti.

 

Jednoga dana, međutim, pojavljuje se brazilski naučnik sa vestima da u Riju živi još jedna plava ara, ženka Biserka. Blu i njegova vlasnica Linda odlučuju da na kratko napuste svoj udobni život i krenu na uzbudljivo putovanje u Rio. Ovo putovanje odvešće ih mnogo dalje nego što su zamišljali.

Reditelj ove avanture za sve uzraste je brazilski reditelj Karlos Saldanja (Ledeno doba, Roboti). Saldanja, rođeni Brazilac, posvetio je godine pripremama za RIO, koji je postao jedan od njegovih najvažnijih projekata.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=P1GRO31ve5Q|width=450|height=364{/mgmediabot2} 
Rio – Trailer

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}