Home

VESTI

Vodimo vas na premijeru filma “Sumrak saga: Praskozorje 2”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na premijeru filma "Sumrak saga: Praskozorje 2"Poslednji nastavak omiljene tinejdž-vampirske sage u kome ćemo upoznati Renesme – ćerku Bele i Edvarda. Ali, i jednu sasvim novu Belu – vampira.

Posle rođenja Beline i Edvardove ćerke, Renesme, porodica Kalen okuplja ostale vampire kako bi zaštitili dete.

Njoj preti opasnost zbog pretpostavke koja dovodi porodicu u sukob sa Volturima.

 

Sumrak saga: Praskozorje 2
Twilight saga: Breaking Dawn Part 2
Žanr: Futuristička drama
Trajanje: 115 min
Režija: Bill Condon
Scenario: Melissa Rosenberg, Stephenie Meyer
Uloge: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom TUCK, Vas vodi na premijeru filma. Večeras, 21. novembra, 20:30h, Sava centar.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Twilight saga".

Rok za slanje mailova je do 15h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 1h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=gf2uoiwDq-w|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Sumrak saga: Praskozorje 2 – Trejler 1

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}