Home

VESTI

Vodimo vas na Poseidon B-Day party

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Poseidon B-Day partyAndrei Oliver Brasovean je jedan od pionira elektronske muzike u Istočnoj Evropi.

Rođen je u Transilvaniji, sa stalnim prebivalištem u Austriji, počeo je da stvara tehno muziku 1991. godine. Nekoliko godina kasnije je prebacio fokus svoje produkcije na trance i psychedellic muziku.

Poznat je širom sveta po svom jedinstvenom stilu i svojim nastupima.

 

Sa preko 18 godina iskustva u polju muzičke produkcije, stotinama nastupa uživo na tehno i trance sceni, Atma je postao jedno od zapaženijih imena elektronske muzičke scene.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u produkciji različitih muzičkih stilova, Atma je razvio potpuno jedinstven stil trance muzike. Duboke melodije, savršene harmonije, psihodelični zvuci i jaka bas linija su njegove definicije trance dance muzike.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"POSEIDON B-DAY PARTY".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Nakon velikog uspeha njegova prva dva albuma "Beyond Good and Evli" i "The Secrets of Meditation", Atma se vratio sa potpuno novim albumom, "Music Revolution", koji je izdat leta 2010.

Pored svog trance projekta, Atma radi i kao kompozitor komercijalnim bendovima (house, techno, dance, pop, rock, hip hop…), a takodje i kao producent filmske muzike.

Što se tiče medjunarodne scene, svirao je na festivalima i žurkama širom sveta: Dubai, Nemačka, Švajcarska, Austrija, Italija, Bugarska, Rumunija, Makedonija, Srbija, Cile, Slovačka, Česka, Poljska, Madjarska, Portugal, Rusija, SAD, Grčka, Turska, Španija…

 

 

Vodimo vas na Poseidon B-Day party
Vodimo vas na Poseidon B-Day party
 

IMAGINARY SIGHT

glowing flame | Macedonia

Marko Daravelski je osnivač i menadžer Glowing Flame izdavačke kuće. Aktivan je na trance sceni praktično od njenog ustanovljavanja, a počeo je kao promoter i DJ.

Vremenom je počeo da se bavi i produkcijom trance muzike, i nakon nekoliko godina eksperimentisanja u studiu, radja se projekat Imaginary Sight. Zvuk je mističan i psihodeličan, sa jutarnjim euforičnim melodijama, i atmosferičkim noćnim vajbom. Marko je svirao sa mnogim imenima trance scene, i u skoro svakoj zemlji koja gaji psy zvuk – od Japana i Brazila, do cele Evrope.

support ::
JOHAN vs PURA | save the rave | zen.it
STOLE vs VLADA | xperiment | intellect

PROGRESSIVE STAGE 2 ::..
NERSO | tesseract
MERLIN | tesseract
MANDA | o.m. community | zen.It | tesseract
ANTA | save the rave

Visuals & Decorationas ::
Zen.IT Creative Society

28.01.2012.
klub MAMOLO

 

 
 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}