Home

VESTI

Vodimo vas na Popečitelje u Gun

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Popečitelje u Gun Popečitelji – neumorni svirači i borci za ljudska prava na slobodu instrumentalnog izražavanja i dobar zvuk, nakon decenije postojanja i tri godine od objavljivanja poslednjeg albuma, oglašavaju se novim singlom!

Nakon gledanja u Horizonte, Popečitelji vam predstavljaju ,,Društvo!", singl na kome senalaze dve numere ("Loše društvo" i "Novo društvo"). Novi singl prethodi albumu koji je već uveliko u pripremi.

 

Za ,,Novo društvo” je snimljen i video spot koji najavljuje ovaj singl koji će se pojaviti u formi besplatnog downloada na jednom od popularnih domaćih internet portala.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"POPEČITELJI".

Rok za slanje mailova
je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Popečitelji najavljuju i dva koncerta koja će održati:
– u subotu 26. novembra u kragujevačkom Domu omladine
– u petak 2. decembra u Beogradu u Gun Clubu.

 

 

Popečitelji, 2011

Popečitelji

 

 

Ulaznice za beogradski koncert mogu da se kupe po ceni od 300 dinara u pretprodaji, dokmće na dan koncerta cena biti 400 dinara.

Pretprodajna mesta su kafe Šikarica, Skadarska 22, i prodavnica ploča Pinball Wizard Records, TC Eurocentar, Makedonska 30.
 

Petak 2. decembar
POPEČITELJI @ GUN CLUB

DJ podrška: Marko Gangbanger

Ulaznice: 300 dinara u pretprodaji
400 dinara na ulazu u klub

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}