Home

VESTI

Vodimo vas na otvaranje nove sezone u klubu Gun 2011

No Comments Vodimo vas

Otvaranje koncertne sezone Gun Cluba

Druga sezona Gun Cluba biće otvorena 8. septembra koncertom jednog od najpopularnijih i najkontroverznijih hrvatskih sastava – grupe LET 3.

I ove godine klub u Miloša Pocerca 10 negovaće klupsku tradiciju glavnog grada nizom DJ nastupa i koncerata kako domaćih, tako i muzičara iz inostranstva.

 

Sezona će biti otvorena u četvrtak 8. septembra koncertom grupe LET 3 koja će se beogradskoj publici predstaviti u intimnoj atmosferi Gun Cluba, kluba koji je prošle godine u više navrata dokazao da je među najboljim  mestima u gradu za dobar provod.

 

I u novoj sezoni Gun Club će organizovati žanrovski najrazličitije programe.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"LET3" ili "TEMPLE OF THE SMOKE" ili "BO i STEVA GLUŠAC".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Odmah posle koncerta grupe LET 3, publiku već u petak 9. septembra očekuje koncert beogradskog sastava TEMPLE OF THE SMOKE, benda koji neguje zvuk koji počinje sa  psihodeličnom i space – rock muzikom, nastavlja se preko ambijentalnih zvučnih talasa i  trip-hopa do elektronike i ostalih crossover elemenata. Sve u svemu, radi se o bendu koji na pravi način može da se doživi samo uživo!

Prva koncertna nedelja u novoj sezoni završava se nastupom BO koju ćemo posle dugo vremena biti u prilici da vidimo u punom sastavu: Bojana Bulatović – Bo, Rade Vulić i Saša Furunović sa Stevom Glušcem za DJ pultom.

 

 

 Let 3

Let 3

 

Ulaznice za koncert grupe LET 3 mogu da se kupe u pretprodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 800 dinara, za TEMPLE OF THE SMOKE cena ulaznice iznosi 300 dinara, koliko je i za BO i STEVU GLUŠCA.

Dobrodošli u novu sezonu Gun Cluba!
Očekujemo Vas u Miloša Pocerca 10.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}