Home

VESTI

Vodimo vas na Oh!Pears (USA) u KC Grad

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Oh!Pears (USA) u KC GradPosle niza godina sviranja u jednom od najinteresantnijih bendova američke indie scene u protekloj dekadi-Pattern is Movement, Corey Duncan vratio se sa novim projektom.

Oh!Pears prestavlja neobičnu kombinaciju muzike njegovog prethodnog benda i odgoja u porodici sa dugom tradicijom klasičnog muziciranja. Jednostavnije opisati i verovatno koplikovanije zamisliti, zvuk ovog benda nalazi se negde na pola puta izmedju Dirty Projectors/ Beirut/Grizzly Bear i Čajkovskog. 

 

Debi EP ovog momka iz Filadelfije-"Fill Your Lungs", intimna je priča o neprestanoj borbi za sopstveni identitet, kroz odrastanje u konzervativnom, ekstremno religioznom okruženju.Puna postava njegovog benda koju čini 13 muzičarana predstojećoj turneju biće redukovana ali ništa manje moćna.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"OH! PEARS".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Pre Oh!Pears imaćemo priliku da čujemošarmantni beogradski kvartet Ikasa jednim od najprijatnijih vokala ovdašnje nezavisne muzike, kao i lokalne lo-fi pop bitangeTough Guys of America.

Cena karte je 400 u pretprodaji (šank KC Grad), a 500 dinara na dan koncerta.

 

 

 Vodimo vas na Oh!Pears (USA) u KC Grad

Vodimo vas na Oh!Pears (USA) u KC Grad

 

Line up:
Oh!Pears(USA)
Ika(Bg)
Tough Guys of America(Bg)

Organizacija:
www.supersizeshe.com

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}